Ez most mégis mi?
Figyelt kérdés
Zoofast.hu-ról rendeltem direkt 8940 ft értékben állítottam össze. A kiszállítás miatt. De most jött az emailre egy értékesitési dokumentum amiben pedig már 8880 az ár. Szóval akkor most kell a szállításért fizetni? És mitől van , hogy most hirtelen más lett az ár?2013. júl. 9. 09:25
11/15 anonim válasza:
A zoofast megbízható, nem fognak senkit átverni, én 2 éve havonta rendelek tőlük, soha át nem vágtak! A lengyel zlotyt váltják át a napi árfolyamon, ezért van a különbözet.
12/15 anonim válasza:
Nyugi, nekem volt egyszer, hogy direkt úgy rendeltem tőlük, hogy több legyen a díj, hogy ne kelljen szállítási díjat fizetni, de az egyik termék, amit rendeltem, nem volt raktáron. Így valami 7000 jött ki, de mondták, hogy nem kell fizetni szállítási díjat. Jófejek szerintem.
13/15 anonim válasza:
Most jött meg emilben a számlám, nézd meg a tiedet ha nincs rajta szállítási költség akkor nem kell fizetned pluszt. Mivel meg nem a te hibád tuti nem fogják kérni, nyugi.
14/15 anonim válasza:
Az összegben benne van a szállítási költség is. Annyit fizetsz, amennyi a számla végösszege. Nem kell külön szállítást fizetni.
15/15 A kérdező kommentje:
köszi szépen
2013. júl. 9. 11:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!