Hogy tanitsam meg a kutyamnak, hogy 100%osan behivhato legyen?
Figyelt kérdés
1 eves kutyarol van szo. Mar szepen setal lab mellett meg ugy alapjaba veve okos kutya, de ha elengedem akkor mindenre figyel kiveve ram. Van a kozelben egy zart kutyafuttato, de sose vagyok vele nyugodt ott se, mert baromi nagy es felek, hogy elmegy a szemem elol. Mivel ket reszes es at tud menni a masik oldalra. Sose megyek utanam, ha nem jon vissza, hanem a masik iranyba indulok, ha eszreveszi akkor utanam jon, de megfogni csak akkor tudom, ha le van faradva vagy jutalomfalattal hivom.
Hogy tanitsam meg neki, hogy akkor is visszajojjon ha mas kutyat vagy barmi izgit lat? Raadasul terrier szoval benne van a vadaszoszton....
Szeretnem elengedni, de mindig parazok setak kozben
2013. júl. 8. 18:08
11/13 anonim válasza:
Ja és nem hiszem, hogy létezik olyan élőlény aki minden körülményt megtapasztalt volna. Lehetetlen. Lehet, hogy az összes eddiginél visszajött. De lehet, hogy legközelebb valami olyat tapasztal amit még sosem és pont most nem fog. Ez nem bűn, senki sem tökéletes, az emberek se.
12/13 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy mindenbe tokeletes kutyak, de behivasnal tenyleg mindig visszamennek a gazdihoz. Ismerek ilyen kutyabol nemetjuhaszt, goldent, huskyt, westit es FOXIT is. Ezeknek a kutyaknak a gazdija akarhanyszor kihivott setalni egyszer nem volt olyan, hogy a kutya ne ment volna vissza. Hiaba jottek szembol a macskak vagy barmi. Ott voltak...
2013. júl. 8. 21:09
13/13 A kérdező kommentje:
Jolvan ertelek:) de azert gondolom valahogy meg lehet tanitani neki, hogy visszajojjon, ha hivom nem 100%osan, de azert visszajojjon.
2013. júl. 8. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!