Mi a veleményet, használta már valaki a Panzi Puppy Multivitamin tabletát?
#kölyökkutya #Multivinamin
2013. júl. 8. 12:25
1/4 anonim válasza:
A Panzi a legalja mindennek.Nagyon gagyi ne vegyél ilyet.Nem is szívódik fel belőle semmi, jobb ha tudod mivel szervetlen formában tartalmazza a vitaminokat.Vegyél inkább lucernaport abban sok vitamin és ásványi anyag van, többet használ mint ez.
2/4 anonim válasza:
Elég büdös,gondolom a fokhagyma miatt. Szóval általában bele kell rejteni a kajába,de volt h kiszedte a kutyám.Aztán ha megetettem vele volt hogy később ki kívánkozott belőle. Szóval kutyája válogatja.
3/4 anonim válasza:
Ha normálisan eteted a kutyádat, akkor csak valami vitamin hiány esetén kellenek a plusz vitaminos készítmények.
4/4 anonim válasza:
Én is ezt vettem neki. Hogy mennyit használ azt még nem tudom, viszont előző hozzászólóval annyiban nem értek egyet, hogy az én kutyámnak izlik, nem kell semmibe belerejteni, megeszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!