Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Bölényes Taste of the Wilde...

Bölényes Taste of the Wilde milyen táp?

Figyelt kérdés
Mennyi benne a csirke? Úgy néz ki, hogy a kutyám csirkeallergiás és nem szereti se a bárányos, se a halas tápokat.

#táp #TOTW #bölényes
2013. júl. 7. 22:22
 1/5 zsuzsabazsa ***** válasza:

Itt van egy leírás róla. Kimásoltam neked , de nem tudom, hogy jó e neked.

"Taste of the Wild High Prairie Canine Formula

Ár: 19 900 HUF (27 % áfával)

High Prairie Canine Formula

Bölényhússal és szarvassal kutyáknak

Összetétele:

Bölény, szarvashús, bárány, csirke, tojástermék, édesburgonya, borsó, burgonya, kukoricaolaj, sült bölényhús, sült szarvashús, természetazonos íz, paradicsom, tengeri hal, kolinklorid, szárított cikóriagyökér, áfonya, jukka schidigerakivonat, Casei kultúra, Lactobacillus acidophilus, E-vitamin, protein, rézprotein, vasszulfát, cinkszulfát, rézszulfát, káliumjodid, thiamine-mononitrate (vitamin B1), mangán protein, aszkorbinsav, vitamin kiegészítés, biotin, kálcium pantothenat, Mangán szulfát, pyridoxine hydrochloride (vitamin B6), vitamin B12 supplement, riboflavin (vitamin B2), vitamin D supplement, folsav

Garantált beltartalmi értékek:

Nyersfehérje: 32%

Nyerszsír: 18%

Nyers rost: 3%

Nedvességtartalom: 10%

Nátrium: 0,3%

Cink: 150mg/kg

E-vitamin: 150mg/kg

Szelén: 0,4mg/kg

Omega-6 zsírsavak: 2,8%

Omega-3 zsírsavak: 0,3%

Kálcium: 1,2%

Foszfor: 1,0%"

2013. júl. 7. 23:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy jó lesz, mivel van benne csirke.

Itt tudsz válogatni csirkementes tápot, a Brit Carenek is van szarvasos tápja. [link]

2013. júl. 8. 04:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem rettentő magas a fehérjetartama. Az én kutyám is csirkeallergiás, eddig Brit Care Adult Medium breed-et evett, most váltottunk a TotW halasára. Én mindkettőt csak dicsérni tudom.
2013. júl. 8. 10:18
 4/5 A kérdező kommentje:

Hú erre a fehérjetartalomra nem is figyeltem. Van egy 9 éves vak vizslám is, aki mindent megeszik, de a fehérjetartalom talán sok egy ilyen idős kutyának.

A Brit Care szarvasos jó? Köszönöm az eddigi válaszokat!

2013. júl. 8. 19:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerinten jó, csirkeallergiás boxosnak adjuk, felváltva bárányossal.
2013. júl. 8. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!