Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Yorki kiskutyát szeretnék...

Yorki kiskutyát szeretnék ingyen vagy nagyon olcsón?

Figyelt kérdés

Mikor lesz vége az ilyen kérdéseknek?????

Ha felmegyek bármelyik hirdetéses oldalra ilyenekkel van tele! Mindenki yorki, csivavát, sicut akar ingyen, tényleg ennyire buták az emberek vagy miért gondolják hogy az ilyen "megdolgozott" kutyákat bárki ingyen odaadja?

2009. okt. 17. 15:33
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
a 4 hónapos, közepes termetű kutyám elől is mindig elviszik ezeket a kis izéket. szegény meg nem érti miért nem mehet oda játszani, remélem ez nem zavarja össze.. nagyon félelmetesen nézhet ki a 6 kilójával.
2009. okt. 21. 10:34
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
ja és pont ezért nem tudnak játszani a többi kutyával, mert nem tudják, h ha megmorogják a nagyobbat, az nem tetszik neki, vagy ha ráugranak a nyakára, az lehet nem játékot jelent a másiknak.. úgyhogy ezzel lesznek elrontva
2009. okt. 21. 10:37
 13/26 A kérdező kommentje:

A széttépet border collierol én is hallottam még beszéltük is hogy annak a gazdinak nálunk valószinű rosszab volt hisz ha jól értettem ott helyben "széttépték". Az enyémet egyszer felkapta és eldobta, a harapás nyomai nem voltak vészesek, a dobástól mozdult el a gerince, "szerencsére"(ha lehet ilyet szerencsének mondani) nem kellett végig néznem ahogy cafatokra tépi...

És mi lett a 2 másik kutyával és a gazdával?

Nekünk kifizette a műtét felét bár sajnos így sem menthettük meg...

Visszatérve az ingyen kutya témára, teljesen igazatok van, én azon is kiakadok amikor pelenkára vagy alomra szoktatják a kutyát hogy ne kelljen sétálni, szerintem nincsen is tisztában mi az a felelős kutyatartás akarnak mert "cuki" elfelejtik hogy ez a "cuki" pisil, kakil, beteg stb...

2009. okt. 21. 11:48
 14/26 anonim ***** válasza:
69%

Jelenleg az állatvédelmi ombudsman segítségével jogi útra terelődött az ügy. Remélem megkapja a büntetést a gazda, bár tagad.

Szörnyű lehetett végignézni, amint a gazdi szeme láttára tépték szét a kölyköt. Még most is beleborzongok és összeszorul a szívem. Főleg, hogy az enyém testvéréről van szó és ismertem a kiskutyát.

2009. okt. 21. 12:21
 15/26 anonim ***** válasza:
69%

A válasz megírásának időpontja: 10-17 17:57

Vannak még törpe pincser kutyusotok?

A párom nagyon szeretne egyet:)

2009. okt. 21. 12:56
 16/26 anonim ***** válasza:
69%
Szia! Már gazdinál van mind.
2009. okt. 21. 13:42
 17/26 anonim ***** válasza:
69%
ez csak egyre rosszabb lesz mert a kereslet szabályozza a kínálatot, tehát egyre több olyan szaporító lesz aki ezt a szerencsétlen így is terhelt fajtát még tovább rongálja, csak hogy legyenek olcsó kölykök :(
2009. okt. 21. 15:00
 18/26 anonim ***** válasza:

Őket altatás elől lehet megmenteni Illatos útról,jelképes 500 Ft-os díj és 500 Ft oltási, féregtelenítési költség ellenében lehet elvinni.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2009. nov. 8. 15:00
 19/26 anonim ***** válasza:
Nem is hinnéd mennyi ingyen elvihető fajta tiszta kutya és macska van. Díjnyertes, törzskönyvezett malamutjaink voltak, és bizony több alom terméseit is úgy kellett elajándékozni, hogy ne maradjanak a nyakunkon. Ugyanez oroszkék macskákkal. Aztán ismerősöméknél született kisbaba, és először meg kellett váliuk a fajta tiszta törzskönyvezett sziámi cicájuktól, majd a fajta tiszta törzskönyvezett yorkijuktól. Mindkettőnek én kerestem új gazdit, akik ingyen elvitték.
2010. máj. 30. 13:27
 20/26 anonim ***** válasza:
Miért hoztatok le úgy almot, hogy nem volt kellő számú jelentkező, akinek ha még harmada vissza is lép, akkor is biztos, hogy mind begazdisodik... Előjegyzés...
2010. máj. 30. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!