11 hetes kan kutyám, hogy, hogy felemeli a lábát pisilés közben? Hogy lehet ez?
Kan kutyával nem találkozott,akitől elnézhette volna. Már 3.napja felemelt lábbal pisil. 3 napja csak egyszer-egyszer emelte fel,most meg már minden pisilésnél. Én ilyenről még soha se hallottam..
A másik kutyám legalább fél éves elmúlt miután felemelte a lábát.
Milyen más jele lehet?
Igazából makacs kutya (magát a faját is jellemzi a makacsság) ,de eddig (lekopogom) kezelhető.
Nemrég találkozott egy kan kutyával, és előtte teljesen megalászkodott,lehasalva ment oda hozzá. Gyerekek is jöttek ma,normálisan viselkedett velük,incselkedett,de nem morgott. Evés közben is hozzá nyúlhatok,belenyúlhatok a szájába.
Igazából nem volt izgágább,mint bármelyik másik alomból lévő kutyák,jó persze volt aki aktívabb volt vagy félénkebb,de nem látszodótt rajta túlzottan az,hogy ő most másabb lenne:)
Amúgy nagyon barátkozós kutya,meg nem félénk ,hamar megszokja az új dolgokat. Köszönöm a válaszokat.
Ja és azt még elfelejtettem írni,hogy nem olyan hiperaktív kutya,odabent eljátszik,de ha például kijövünk a nagy kertbe nem szaladgál föl-le inkább keresi a társaságomat és elrágycsál valamit a lábamon.
Más kutyákkal pedig szokott játszani,de a játékait 'odaadja' más kutyáknak,vagyis engedi,hogy játszanak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!