Új kiskutyánk van, de nem akar vele senki sem foglalkozni, mit tegyék?
Jajj :( Az ilyen balfékek miatt, mint a nővéred kerülnek rossz helyre, majd utcára/gyepire a kutyák :( Rosszul vagyok az ilyen lényektől.
Valahogy próbálj neki RENDES, IGAZI GAZDÁT keresni neki, aki foglalkozik is vele, mert megérdemli. Azért elbeszélgetnék azzal is, akitől a nővéred szerezte a kutyát....
Úúú,de szemét húzás volt ez a nővéredtől. Én is éltem már át olyat,hogy akaratom ellenére hoztak a nyakamra kutyát,rettenetesen dühítő dolog.
Én a helyedben ultimátumot adnék az egész családdal karöltve,hogy vagy kezdjen foglalkozni a kutyával,vagy el lesz ajándékozva. És ha semmi nem változik,akkor intézkedjetek Ti,keressetek új otthont a kutyusnak. Tudom,hogy szemét húzás,de én simán megcsinálnám,hogy nem szólnék a nővérkének,és a tudta nélkül passzolnám el a kutyát. Ha minden kötél szakad,ezt is meg kell próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!