Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Új kiskutyánk van, de nem...

Új kiskutyánk van, de nem akar vele senki sem foglalkozni, mit tegyék?

Figyelt kérdés
Még június közepén hozott a nővérem egy fekete kistestű kutyát. De ő nem foglalkozik vele egy percet sem. Nekem hozta ballagásra ajándékba, de én nem fogadtam el, mert őt ismerve ezzel visszaélt volna. Azt mondta, mindent fizet utána, csak formálisan az enyém. Azért, mert anyánk nem engedné meg. De ezzel a béna "trükkel" ottmaradt a kutya. Ő igazából magának hozta. Nincs nagy kertünk, és ő pedig csak egy kis kennelben van. Sajnos soha nem megy ki hozzá senki, az öcsém sem, mert nincs kedvünk, a nővérem pedig éjjel jön haza, pedig csak 8ig tart a munkája. Mit lehetne tenni szegény kiskutyával?
2013. júl. 7. 06:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Jajj :( Az ilyen balfékek miatt, mint a nővéred kerülnek rossz helyre, majd utcára/gyepire a kutyák :( Rosszul vagyok az ilyen lényektől.

Valahogy próbálj neki RENDES, IGAZI GAZDÁT keresni neki, aki foglalkozik is vele, mert megérdemli. Azért elbeszélgetnék azzal is, akitől a nővéred szerezte a kutyát....

2013. júl. 7. 15:49
 12/14 A kérdező kommentje:
Sajnos az övé a kutya. Amúgy rendesen eteti, itatja, de játszani és kitakarítani utána képtelen. Lehet, hogy el tudnánk vitetni, mert a nővérem elég gyenge akaratú.
2013. júl. 7. 17:05
 13/14 A kérdező kommentje:
Sajnos az övé a kutya. Amúgy rendesen eteti, itatja, de játszani és kitakarítani utána képtelen. Lehet, hogy el tudnánk vitetni.
2013. júl. 7. 17:05
 14/14 Tyler913 ***** válasza:

Úúú,de szemét húzás volt ez a nővéredtől. Én is éltem már át olyat,hogy akaratom ellenére hoztak a nyakamra kutyát,rettenetesen dühítő dolog.

Én a helyedben ultimátumot adnék az egész családdal karöltve,hogy vagy kezdjen foglalkozni a kutyával,vagy el lesz ajándékozva. És ha semmi nem változik,akkor intézkedjetek Ti,keressetek új otthont a kutyusnak. Tudom,hogy szemét húzás,de én simán megcsinálnám,hogy nem szólnék a nővérkének,és a tudta nélkül passzolnám el a kutyát. Ha minden kötél szakad,ezt is meg kell próbálni.

2013. júl. 8. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!