Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Balatonalmáditól Csopakig...

Balatonalmáditól Csopakig keresnék kutyafürdető helyeket! Valahol van rá lehetőség?

Figyelt kérdés

Gondolok az ilyen móló melletti részekre, pl: Alsóörsnél,vagy Almádinál a Wesselényi strandtól Káptalanfüred felé, a sport pálya mellett. Az még működik?

Köszönöm szépen!

2013. júl. 6. 11:53
 1/1 anonim ***** válasza:
Amikor nincs szezon, akkor az európa kempongben lehet fürdetni, de ilyenkor csak beengednek, de nem mehetsz a strandra. A strand melletti részen a mobil home-oknál a katamarán bázis után most is lehet szerintem, csak ott nagyon köves én nem szívesen engedem be ott a kutyámat. Meg van mellette a horgász tanyánál egy ilyen elhagyott vadpartos rész (baromi nehéz megtalálni, valahogy nagyon furán megközelíhető) ott ha nincsenek épp horgászok, akkor lehet normálisan kutyával együtt fürdeni, de a szezon közepén ez sem jellemző. El kell menni tihanyig szerintem.
2013. júl. 7. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!