Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám nem hajlandó megenni...

A kutyám nem hajlandó megenni a féreghajtó tablettát, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Eddig virsliben, sonkába tekerve megette, de most már sehogy sem tudom megetetni vele, egyből megérzi a szagát, vagy az ízét és kiköpi. Már porrá zúztam a tablettát, de nincs ötletem, hogy mibe rakjam, amiben esetleg a szagát vagy az ízét nem érzi. Tippek?
2013. júl. 5. 15:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Az enyém szabályosan elkéri a kezemből, és megeszi.. :)

Én a helyedben most szüneteltetném egy kicsit a próbálkozásokat, mert már tudja,hogy mi a helyzet.Este mikor enni kap, (vagy a legközelebbi etetésnél) csempészd bele a kajájába. A lényeg,hogy éhes legyen, egy a nagy mennyiségű kajak közül ne tudja kiválogatni. Így kénytelen megenni azt is.

Sok sikert! :)

2013. júl. 5. 16:25
 12/20 anonim ***** válasza:
Én lágyabb kolbásza nyomtam a tablettát és úgy adtam oda, mint a jutalomfalatot. A rendes ételéből kiválogatta mindig.
2013. júl. 5. 16:39
 13/20 anonim ***** válasza:

Milyen fereghajtot vettel a kutyusodnak?

A drontal fereghajto tablettat probaltad mar? Azt sok kutya ugy eszi, mint a jutalomfalatot.

2013. júl. 5. 17:31
 14/20 zsuzsabazsa ***** válasza:

Tedd a tablettát a nyelve hátuljára, fogd össze a száját, tartsd felfelé a fejét és ha nyeldekel se engedd el, csak akkor ha már megnyalta az orrát.

Amikor az orrát megnyalja akkor a tabletta lent van.

2013. júl. 5. 17:37
 15/20 anonim ***** válasza:
Van fecskendőben zselé formában is, azt nem tudja kiköpni.
2013. júl. 5. 20:03
 16/20 anonim ***** válasza:

én ugy csinálom, hogy elkezdem etetgetni valamilyen felvágottal, adok neki kisebb nagyobb darabokat, én is eszegetek vele, hogy végképp ne tudja miben sántikálok, és aztán egy kisebb darabba belenyomom... mivel kicsi, valószínűleg rögtön lenyeli, mielőtt még találkozna a tablettával

.. legalábbis az enyém van olyan mohó

2013. júl. 5. 20:28
 17/20 anonim ***** válasza:

Az én lökött kutyám is állandóan elkunyerálja az állatorvostól a tablettát :D

Egyébként nem értem, hogy egy falat kenőmájasban hogy érzi meg a szagát. Mekkora kutya?

2013. júl. 5. 21:24
 18/20 A kérdező kommentje:

Egy kan spánielről van szó. :) Tényleg már mindennel próbálkoztam, belenyomtam kolbászba, sonkába tekertem, virslibe dugtam stb. Ma a májkrémmel is bepróbálkoztam. Előző negyedévben még sikerült megetetnem vele, de most valahogy sehogy sem akarja megenni.. Igen, Drontalt használunk, kiskorában simán megette, mintha csak jutalomfalat lenne, nem értem most már miért nem szereti.

Pár napig békén hagyom, mert úgyis tudja miben mesterkedek.. :) Jövőhéten megpróbálom a toroklenyomós dolgot, úgysem ússza meg. :)

Köszönöm mindenkinek a válaszát, aranyosak vagytok!

2013. júl. 5. 23:08
 19/20 anonim ***** válasza:
Nekem is mindig kiválogatta hiába dugtam párizsiba max kettérágta is kiköpte aztán csak simán beledobtam a táp közé és nem érdekelte hogy mi csak nyelte lefele :) 1* már bejött következőre is ezt próbálom meg, de én is azt mondom hogy próbáld meg a kajájába belerakni amikor már elült a gyanú
2013. júl. 7. 10:11
 20/20 A kérdező kommentje:
Már "lenyomtam a torkán". :) Nem nagyon tetszett neki, de muszáj..
2013. júl. 7. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!