Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez mi lehet? (fotó)

Ez mi lehet? (fotó)

Figyelt kérdés

[link]

Ezt a képet most találtam a neten, szerintetek ez rüh lenne?

A tacsimon valami ehhez nagyon hasonló izé van, csak nem ennyire elhanyagolt.

Mielőtt köpködni kezdenétek, LÁTTA állatorvos, adott neki injekciót, azt mondta, nem biztos, hogy túléli. Túlélte, javult picit, de nem gyógyult meg.

Szerintetek segítene rajta valami rühirtó?

#kutya #bőrbetegség #kopaszság #rüh? #szőrehullott
2013. júl. 4. 21:44
1 2 3
 21/22 Imola Ágnes ***** válasza:

Ugyan ez a problémám volt, kezelés után visszatért, akkor találtam meg a jó megoldást.

Promeris duo csepp- ez a legjobb...minden 2 hétben. Készülj fel hogy a kutya a kezelés után 1 napig bágyadt, nyáladzik...de ez megszokott mellékhatás...én már másfél éve sikeresen használom.

Emellett Vetri DMG oldat...dupla adagban.

Fontos, hogy ha helyrejött a kutya, még 2-3 hónapig kezeld.

Az immunrendszerét folyamatosan jó szinten kell tartani, ha lecsökken, előjöhet.

Tényleg belehallhat a kutya, ha nincs szakszerűen kezelve...de ezzell számos kutyát mentettünk (2 évig menhelyeztem)

2013. júl. 10. 07:41
 22/22 anonim ***** válasza:
Hogy van a kutyus? Kezeled?
2013. júl. 10. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!