Hogy lehet, hogy ennyire tudják mit kell csinálni az ajtóban?
Figyelt kérdés
Felszereltünk az ajtóra ilyen szúnyogháló függönyt, ami középen mágneses tapad egymáshoz a kutyák meg már második alkalom után simán sétáltak át rajta. Ezt hogy csinálták? Ja, és a macskák is egyből tudták.2013. júl. 3. 11:39
1/5 Bozsikrisz válasza:
Fogalmam sincs, de eszembe jutott a kutyám múlt heti alakítása :D
Én otthon csináltam egy fakeretbe feszített szunyihálót az erkélyajtóra, és a kutyám nem vette észre a hálót, és ki akart szaladni az erkélyre :D
2/5 zsuzsabazsa válasza:
Mert nekik is van eszük. Látták, hogy átsétálsz rajta és ők is megpróbálták és sikerült.
Egyébként baromi jó találmány. Nekem az ablakomra kéne ilyen.
3/5 anonim válasza:
Hát úgy lehet, hogy nem hülyék. :) A kutyák is és a macskák is nagyon okosak. :)
4/5 anonim válasza:
Azért mert kutya még nem hülye. ;)
nekünk is ilyen van az erkély ajtón. Mikor feltettük csak figyelte hogy mi is az. Amint kimentünk rajta ő is kijött. Azóta gond nélkül jön-megy.
5/5 anonim válasza:
Okosak :)
Az én kutyám kinyitja kilinccsel az ajtót, mindegy, hogy kifele vagy befele nyílik :D Akkor vagyunk bajban, mikor a vendégek használják a mosdót, ő pedig megy utánuk... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!