Hogyan győzzem meg apát, hogy az ivartalaníttatás jó dolog?
Nagyon jó lehetőséget találtam a neten, szeretném ha ivartalaníttathatnánk az egyik szuka kutyánkat vagy akár mindkettőt. Fél óra alatt ott vagyunk kocsival és nagyon kedvező az ajánlat.
Hogyan mondjam el ezt apának? Hogyan győzzem meg hogy ilyen lehetőségünk nem nagyon lesz már és a kutyáknak is csak jobb lesz ezután? Miket mondjak?
Egyébként én mindent megoldanék.
Kérlek, gyorsan válaszoljatok, sürget az idő!
Köszönöm!
Szinte semmi költség nincs, csak az utazás, de jó ötleteket adtatok!
Várok még válaszokat!
Szerintem ha tényleg ennyire kedvező az ajánlat, lehet, hogy elég ha megmutatod.
Azt apád is biztos tudja, hogy se tüzelni nem fog, se a kiskutyákkal nem lesz gond, mire gazdit találtok nekik. Ha találtok egyáltalán...
Az érvek közé legfeljebb felsorolhatod, hogy más állatorvosoknál mennyiért végzik el a műtétet.
Köszönöm szépen! A link nagyon jó!
Hát, hogy vigyem el? 25km-t nem tudok velük végigsétálni és haza se tudnám őket hozni. Ezért kéne megbeszélnek apával, hogy vigyen el+még lábadoznak/lábadozik addig nem csak nekem kell rá(juk) vigyázni hanem az egész családnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!