Az veszettségi oltáskor tényleg kötelező a féregtelenítés is?
Mert ezt olvastam most a neten:
"Fontos tudni, hogy jogszabály írja elő a kutyák éves kötelező veszettség elleni oltása mellett az oltással egyidőben végzett, szélesspektrumú szerrel történő féreghajtást is."
Épp azután keresgéltem,hogy milyen időközönként kell féregteleníteni a kutyát,mert utoljára júniusban volt,de jövő héten meg vinnem kell a veszettségire is. Szóval akkor ne féregtelenítsem most,mert a dokinak úgyis meg kell csinálnia?
Ő már felnőtt kutya,és rendszeresen volt féregtelenítve eddig is(menhelyen)és mikor elhoztuk,mi is adtunk neki.(június)
És gondoltam ideje lenne még egy körnek,ezért néztem utána,hogy lehet-e már újra féregteleníteni,de ezek szerint lehet.
Viszont otthon van egy csomó féregtelenítőnk,mert jó előre bevásároltunk(paszta,gyógyszer)ezért kérdezem,hogy muszáj,hogy a doki csinálja? Mert el kéne használni az otthoniakat.
nem muszáj az orvosnak.
Mi is megvesszük a féreghajtót boltban, olcsóbb mint az állatorvostól vennénk.
Oltáskor kérdezte h vannak-e féreghajtva és mondtam hogy igen.
Szóval nyugodtan adasd be az otthoniakat, aztán majd mondod az állatorvosnak ha kérdezi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!