Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyi idő után ajánlatos...

Mennyi idő után ajánlatos második kutya?

Figyelt kérdés
Van egy 7 hónapos kan bolognese kutyám.Ő az első kutyám,de már most gondolkozok egy következőn,havaneset szeretnék,szukát.:) Leghamarabb évvégén (akkor lesz egy éves) Jó döntés lenne?Vagy jobb,ha inkább egyedül marad?Unatkozni nem unatkozik,sosincs egyedül.:)
2013. júl. 1. 18:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Es akkor ivsrtalanittatod majd a lanyt?
2013. júl. 1. 18:08
 2/8 anonim ***** válasza:

Második, inkább meg se szólaltál volna...

Ahogy érzed kérdező! Én akkor vennék magamhoz még egy kutyát, ha az elsővel már minden a legnagyobb rendben van, gondolok arra, h túlvan a kamasz korszakon, behívható, szépen sétál láb mellett stb.

Ill. ha sok időd van, mert külön-külön is kell velük foglalkozni! :)

2013. júl. 1. 18:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Ja és persze legalább az egyik kutyust ajánlott ivartalaníttatni!
2013. júl. 1. 18:40
 4/8 A kérdező kommentje:

Persze,a lányt mindenképpen ivartalanitanám,talán a fiút is,de ezen még gondolkozok.:)

Kedves második!Egyáltalán nem azért szeretném mert meguntam a jelenlegit,sőt...Nem tudom,hogy ezt honnan szedted.

A többieknek köszönöm a válaszokat!!

2013. júl. 1. 18:55
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben megvárnám az 1- másfél éves kort, és csak akkor hoznék el még egy kutyát, ha az első más tökéletesen jól nevelt. Ez esetben még nagy segítség is a nagy, mert tanítgatja a kicsit. Viszont ha a nagy is problémás még, akkor nagyon rossz ötlet, mert a kettőt még nehezebb lesz a helyes irányba terelni. És remélem én is, hogy valamelyiket ivartalanítod.
2013. júl. 1. 18:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ilyen esetben,ha van időd.pénzed,energiád,türelmed még egy kutyához,akkor miért ne lehetne?:)

Második: menj el pszichológushoz vagy valahol kezeltesd magad,mert nem normális,hogy egy ilyen oldalon akarod kiélni magad..

2013. júl. 1. 18:58
 7/8 anonim ***** válasza:
simán megy a bolognesével a kamaszkor?
2013. júl. 1. 22:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Igazából nem is igazán érzem,hogy kamaszodna.:) Szerintem ő később érő típus.:D Járunk kutyasuliba,remélem simán fog menni.:)
2013. júl. 1. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!