Mennyibe kerülnek egy kiskutya első oltásai?
Figyelt kérdés
Tegnap kaptunk egy kan amerikai staffordshire terriert.. Most 2 hónapos és még nem kapott semmilyen oltást.. Szóval mennyibe kerülnének az oltások? És nem-e lesz baja, hogy még nem kapta meg őket? Előre is köszönöm a válaszokat. :)#kutya #oltás #állatorvos #kan #kiskutya #amerikai #staffordshire #amerikai staffordshire terrier #Stafford #terrier
2013. jún. 30. 19:41
11/14 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :) a törkönyveztetés csak arra kellett volna, hogy valahol olvastam, hogy egy törvény szerint nem mehet örző-védő tanfolyamra tk. nélkül, mivel veszélyes állatnak minősül.. de valaki azt is mondta, hogy ezt a rendeletet már eltörölték. :) és ugye én amint megkapta az oltásait rögtön vinném oviba :)
2013. júl. 2. 14:47
12/14 anonim válasza:
Az már régen volt :) Szerencsére a kutyákat már nem fajta szerint sorolják veszélyesnek, hanem egyedenként. Staffinál nagyon fontos, hogy ismerd az érvényes állattartást szabályozó törvényeket, mert rengeteg a tévhit, és még sokszor a rendőrök sincsenek tisztában a dolgokkal. Ha hagyod magad bepalizni, simán fizetheted a büntetést valami mondvacsinált baromság miatt. Ennek a fajtának nagyon rossz híre van az emberi butaság miatt, nagyon fontos hogy minden bull típusú kutyát tartó ember arra törekedjen, hogy meghazudtolja a pletykákat, és kiegyensúlyozott, boldog és engedelmes kutyákat neveljen kedvencéből. Én is ennek szellemében töltöm minden szabad percemet az én kis hercegnőmmel :)
13/14 A kérdező kommentje:
:) ha pénzbüntetést kapok a rendőröktől azzal annyira nem lesz probléma mert kötöttünk biztosítást a kutyára.. :) de nem lesz vele semmi gond, hogy erre szükség legyen, mert jól nevelt lesz. :)
2013. júl. 3. 09:04
14/14 anonim válasza:
A biztosításnak nézzetek utána. Gondolom házőrző biztosításra gondolsz, amiben kérhető külön ebfelelősség is. Ez tök jó, csak éppen van pár fajta amikre nem terjed ki a biztosítás... Hát természetesen a staffi is ezek közé tartozik. Nem tudom ti hol kötöttetek, de ha ott nincs tiltás engem is érdekelne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!