Eltűnt a csivava, haza talál? Bővebben lent!
Elég hosszú történet, meg probálom röviden le írni a lényeget...
A lényeg az hogy eladtam a 2 és fél éves csivavám hely hiány miatt meg a munkám miatt sajnos nem tudtam szorítani rá időt..
és el adtam egy tőlem 172 km-re lakó embernek és le jött érte az egyik ismerőse, de 160 km re tőlem amikor el vitték meg álltak és ki nyitották az ajtót, a kutya pedig ki szaladt..... -.-
nem tudom minek nyitották ki..
de mivel én 160 km re lakom attól a helytől ahol elszökött elképzelhető h haza talál?
nem azért, mert vissza vinném ÉN magam vinném el az új gazdijának a csivit, csak hátha ide haza találna... ?! :/ :)
Csak értelmes válaszokat írjatok..
Köszi..
20/L
Hozzad tuti nem talal haza.
Imadkozhatsz, hogy nem utik el, nem faljak fel a vadallatok, nem tepi szet egy nagyobb kutya...
Szerencsetlen kutya. Hogyan lehetett megvalni tole??
Ne piszkáljátok már szegény kérdezőt, nem ő hagyta el a kutyát. Az új tulajok voltak bénák, innentől már az ő bajuk, de nyilván érthető, hogy a kérdező aggódik, hiszen 2 évig vele él a kutya.
Egyébként nem fog hazatalálni, 160 km nagyon hosszú út. Abban reménykedhettek, hogy valaki megtalálja, és elviszi leolvastatni a chipet, már ha van benne. Adhattok fel hirdetéseket, hogy eltűnt a kutya, hátha előkerül. Csak azt nem értem, hogy amikor elrohant a kutya, akkor nem mentek utána? Nem keresték, hívogatták, szólongatták, kérdezgették az ottaniakat, hogy nem látták-e a kutyát?
Mar ne haragudj, de nem csak ok a hibasak.
170 km-re nem adunk orokbe kutyat, mert hogyan ellenorzi, hogy hogy tartjak???
A masik: miert szallito box vagy ketrec nelkul vittek? Alap, hogy ilyen hosszu utra egy vadidegen kutyat abban szallitunk....
23:27 neked kulon koszonom valaszod ! :) a tobbinek is koszi ..
Tudom h nem az en hibam h elszokott hanem az ujgazdi haverjae... de aggodom.. :(
Egyepkent menjen a fenebe aki azt irta h h volt szivem eladni kezt ev utan.
Pff hat h a .....?? Szivem az nemvolt eladni de nemvolt idom vele lenni.. szinte csak aludni jarok haza,, annyit dolgozom.. :/
Elhihetitek h nekem is jobb lett vna ha maradhat ... es nem is voltam itthon mikor jottek erte.. pedig ejfel elott volt es en meg fel 1kor erek haza.... :( gonndolkoztam h le megyek arra kocsival es hatha arra lesz... de ki tudja merre szaladt... :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!