Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen idős volt a kutyátok,...

Milyen idős volt a kutyátok, amikor először póráz nélkül sétáltattátok? Hogy ment?

Figyelt kérdés

2013. jún. 29. 20:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
8 hetes volt és úgy ment, hogy jött utánunk.
2013. jún. 29. 20:37
 2/9 anonim válasza:
4 és fél hónapos. Jól, hiszen csak engem ismert, és csak én tudtam a haza vezető utat így kénytelen volt követni. De ha kellett vissza is tudtam hívni.
2013. jún. 29. 20:37
 3/9 anonim ***** válasza:

1éves volt kb. a keverék kutyánk, nagyon jól ment, szót fogadott, nem ment messzire.

3éves volt a palota pincsink vele is nagyon jól ment minden, első szóra visszajött, nem csavargott el.

Nem tudok kort írni, másik keverék kutyánkkal (felnőtt) nem régen próbálkoztam, feszegeti a határait de nem vészes a dolog.

Mindig spontán jöttek ezek a "mutatványok" egyébként. Bízok bennük, tudom hogy nem mennek el.

2013. jún. 29. 20:39
 4/9 anonim ***** válasza:
3 hónapos, oltások után már mentünk is vele ki a parkba, szerintem jó korán kezdeni mert gyorsabban megszokják, hogy figyelni kell akkor is ha nincs a nyakukon a póráz
2013. jún. 29. 20:47
 5/9 anonim ***** válasza:
Az enyém is egész kicsi volt még. Azóta is behívható. Viszont csak parkban engedem el, a járdán soha mivel eléggé gyors, ide oda jön megy szaglászik és lehet hogy kicsit elmérné a dolgot és az autókhoz menne
2013. jún. 29. 20:59
 6/9 zsuzsabazsa ***** válasza:

Az egyiket amelyik kölyök volt, 2 és fél hónaposan már elengedtem, de csak a közeli parkban. De gondom utána sem volt mert mellette volt az apja aki a kölyköt húzta maga után. Úgy értve amerre mentünk az apa kutyával követett a kölyök.

A többi felnőtt kutyáimat meg részben találtam az utcán a többit meg befogadtam. Ezeket meg két nap után engedtem szabadon. Ők meg örültek, hogy jó gazdára találtak, így még vasvillával sem tudtam volna őket elhajtani magamtól.

Tehát jól ment.

2013. jún. 29. 21:55
 7/9 Szilvi & Argos ***** válasza:

9 hónapos korában került hozzám, és talán már a 2. napon elengedtem a Duna parton az új kutya barátnője mellett...ugyanis látszott rajta, hogy bizonytalan és bennem kereste a biztonságot :)

Nem is ment el messzire, és mindig jött, ha hívtam. 2-3 hét elteltével kezdett kinyílni a csípája :D

Azt is hamar megszokta, hogy a járdáról póráz nélkül se lépünk le, úttestnél legkésőbb kérésre megállunk, stb...ez is 1-2 hét volt...a legforgalmasabb részeken kb. 2-3 hónap múlva mertem szabadon vinni.

2013. jún. 29. 22:29
 8/9 anonim ***** válasza:
3 honaposan, es tokeletesen behivhato, akkoris amikor mas kutyakkal jatszik. :)
2013. jún. 29. 23:10
 9/9 anonim ***** válasza:
2,5 hónapos kora óta - 3 hónapos kora óta tudja a járdaszabályt. Szinte soha nem volt rajta póráz, csak nagyon forgalmas helyeken és tömegközlekedésen. De a környéken soha - Óbudán lakunk.
2013. jún. 30. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!