Kutyát meg kell fürdetni?
Figyelt kérdés
Van egy kutyánk, még kölyök. Férjem szerint nagyon büdös. Hogy poros azt én is látom, de azt olvastam nem jó lemosni róluk a természetes védekezőképességet.2013. jún. 29. 16:06
1/4 anonim válasza:
kutyasamponnal kell csínján bánni, sima vízzel lehet. mekkora a kutya?
2/4 anonim válasza:
Én az enyémet fürösztöttem de csak amikor szükséges volt,ugy két három havonta ill amikor meghentergett valami trutyiba. De vigyázni kell nehogy megfázzon és csak kutya sampont használtam mert a többi nagyon kiszáritja a bőrét és irritálja ill vakaródzik tőle ami nem kellemes neki.
3/4 A kérdező kommentje:
4 hónapos. Nagyon poros az látszik, de én nem érzem büdösnek, olyan rendes kutyaszaga van.
2013. jún. 29. 16:15
4/4 anonim válasza:
A jövőhéten ha már jó meleg lesz nyugodtan megfürösztheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!