Hogyan kell gondozni egy Bolognese kislány kutyát? Többi lent
Tudom az alapvető dolgokat.DE anyukám biztos azt mondja, hogy nem lehet a panel lakásba kutya.De mivel ez kis termetű, talán.Szerintetek hogyan kérdezem megy anyukámtól?Miket ígérjek meg neki?Nagyon szeretnék egy kiskutyát a lakásba.Mamáméknál van 2 kutyánk de azok nagytestűek.
Ez a kutya milyen szerintetek??Első látátsa azt mondom, hogy én ezt szeretném.
Akiket belinkeltél, februári születésűek. A "törzskönyvvel vagy anélkül" almok mindig gyanúsak kicsit.
Bolognese-zel Dunát lehet rekeszteni, szóval ne első benyomás alapján dönts.
Anyukádon múlik úgyis a dolog. Ha nem akar kutyát, akkor nem akar kutyát. Nem tudom, mennyi idős vagy, de felteszem, előtted van még az érettségi, fősuli, meló, költözés, családalapítás... és az a kiskutya 15 év múlva is ott lesz, amikor már talán gyereked lesz, vagy külföldre mész vagy akármi.
12 éves vagyok most megyek hat osztályos iskolába.És mivel a lovakat meg a kutyákat szeretem a legjobban.Ezért szeretnék egy kiskutyát,mert lovam biztos nem lehet.Mamáméknál van egy kutyám de az ott és van és két hetente láthatom csak.Azért szeretnék egy kiskutyát, hogy a tanulás meg a lovaglás mellet legyen egy kiskutya akit én taníthatok.
Gondolkodtam már, hogy mennyibe kerülhet egy kiskutya.
Igen drága, de olcsóbb mint egy ló.
Milyen felszerelés kellene neki?Tudom drága lenne.
De megígérném anyukámnak, hogy suli előtt mindig levinném sétáltatni és amikor 2 körül haza érnék akkor többször is levinném.
Panellakásba is ugatna??Szerintem nem rossz egy kistestű kutya a lakásba.
Felettünk valahol van egy családnál 2 border collie 1 puli meg 2 gyerek egy anyuka egy apuka meg egy nagymama.Így laknak a 1,5 szobás lakásba.
NAGYON SZERETNÉK EGY FEHÉR KISKUTYÁT!!
nem fogod megbánni, mert nagyon aranyos
/bolognese tartó/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!