Létezik, hogy idősebb korban a kutya csuklik? Tudok neki valahogy segíteni?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy csuklás-e. Szerintem az, nem vagyok ilyen téren tapasztalt sajnos, de nekem úgy tűnik. Elég idős már. Hívtam az állatorvost, sajnos csak este 5kor ér rá. Félek, mert nem tudom eldönteni az-e. Kicsit sápadt, és fekszik. Elvileg semmi olyat nem ehetett, ami megakadt volna a torkán. Kérlek segítsetek, nagyon fontos lenne! Kétségbe is vagyok esve...2013. jún. 27. 12:06
1/6 anonim válasza:
Az én kutyáim is szoktak csuklani, ahogy én is szoktam, ezzel önmagába még semmi baj nincs. Ha elmondtad egy normális orvosnak mik a tünetek ,mit vettél észre gondolom csak mondta volna,hogy ha sürgős keress másik orvos.
Mondjuk sápadt kutyát még nem láttam ,max levert bágyadtat.
2/6 anonim válasza:
Mióta csinálja, azért egy csuklást meglehet állapítani, hasonlít az emberi csukláshoz .:)
3/6 A kérdező kommentje:
Igen, úgy értem, bágyadt. Nem tudom, csak fekszik, szerintem az. Doki nem igen mondott semmit, és mindegyik itta környéken este rendel, szóval nem tudom mi lesz. Remélem csak az.
2013. jún. 27. 12:25
4/6 A kérdező kommentje:
Lassan már két órája...
2013. jún. 27. 12:29
5/6 anonim válasza:
Ha két órán csuklik,ott már valami nincs rendben,főleg ha még bágyadt is!Esetleg adj neki vizet,de az lenne a legjobb,ha minél hamarabb orvoshoz kerülne.
6/6 A kérdező kommentje:
Na voltam vele dokinál, kiderült, hogy idegbecsípődése volt, kapott injekciót és már jól van szerencsére:) köszönöm mindenkinek a tippeket és a segítséget.
2013. jún. 30. 00:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!