Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek ha a kutyám nem...

Mit tegyek ha a kutyám nem akarja levenni a nyakörvét és ha leakarom venni neki megmorog?

Figyelt kérdés
Az állatorvosnál beoltották és nem akarja levenni a nyakörvét.Vakarja és tudom,hogy rossz neki de nem engedi levenni ha odanyúlok hozzá megmorog és odakap a kezemhez.Ha esetleg megakarom "kergetni" visszaáll és támadni kezd.Elég pici kutyáról van szó.Chiuhauha és foxi keverék.Az oltást nem a nyakába kapta.Esetleg lekellett nyomni a fejét amíg oltották lehet azért?
2013. jún. 26. 15:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

én az 5 kg-os kutyámtól nem félek..mondjuk jól nevelt szóval ilyen problémánk nem volt még..

de húgom kutyája kicsit neveletlen lett,húgom rontotta el..ő is 5 kg körül van,és nem engedi,hogy a csontot kivegyük a szájából itthon igen,de az utcán nem..pedig ott muszáj lenne kivenni,mert mostanság tele szórják mérgezett csonttal az utcát..

de én kiveszem a szájából morog mint egy vadállat,a 2 év alatt több mint 20x harapta meg ez miatt a kezemet,úgy hogy vérzett is fájt is,de én nem féltem tőle,egy 5 kg-os kutyától? minek,letépni a karomat nem tudja..

egy nagyobb,erősebb fajtánál ezt nem merném meg tenni,de ilyen kiskutyáktól nem kell félni és ha megharap mivan?

bevan oltva,lefertőtleníted azt szevasz fáj egy kicsit,azt nem vitatom,de ez van,ha már nem nevelted meg ez van..húgom fél ilyenkor a kutyájától így ő fogja le én meg haraptatom szét a kezemet..

nem haltam még bele egy kis fájdalomba :D

te se fogsz nyugi :D

2013. jún. 26. 16:11
 12/24 A kérdező kommentje:
nem haraptatom meg magam..Előbb megnevelem és addig rajta lesz...
2013. jún. 26. 16:48
 13/24 Szilvi & Argos ***** válasza:
100%

Egyik kezeddel kapd el a grabancát, és hátulról vedd le a nyakörvet, úgy nem tud megharapni sem!

Tényleg nonszensz, hogy míg az emberek egy 30+ kg-s kutyánál alapdolognak tartják, hogy a kutya ne morogja meg őket, mert ugye abból komoly baj lehet, addig a kis mitugrálszok terrorizálják a gazdit :D Egy 5 kg-os kutyától nem kell félni :)

2013. jún. 26. 16:48
 14/24 A kérdező kommentje:
Úgysem engedi
2013. jún. 26. 17:04
 15/24 anonim ***** válasza:

Azért morog, mert ő a falkavezér. Te meg hülye fejjel hagyod neki, sőt, bátorítod is.

Megharap? ÉS AKKOR MI VAN? :DDDDDD

2013. jún. 26. 17:10
 16/24 A kérdező kommentje:
Azért nem szeretném ha megharapna
2013. jún. 26. 17:33
 17/24 anonim ***** válasza:

Mert mi lesz? :D

Belehalsz? :DDD

Ha megkap, egy nem erős figyelmeztető pofont nyugodtan adhatsz neki.

Különben meg ajánlom Jan Fennel Kutyapszichológia című könyvét.

Párom extrém módon idióta németjuhászát egy hét alatt "megneveltem" a segítségével, már én vagyok neki a falkavezér, holott nem sokat foglalkozok vele, csak ha muszáj, mert a párom kutyája, én meg macskás vagyok.

2013. jún. 26. 17:51
 18/24 Szilvi & Argos ***** válasza:
100%
Ha félsz egy szaros ölebtől, akkor mi a fenének van kutyád???
2013. jún. 26. 20:27
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Csinálsz egy kis hurkot a pórázzal és azt úgy rá tudod tenni, hogy hozzá sem kell érned. Ezzel befogod a száját, így le tudod róla venni.

Figyelj ha ennyire nem vagy képes, és majd a "nevelés" után akarod levenni róla ez a szerencsétlen kutya abban fog meghalni.

Ne szarozz lépj fel határozottan és vedd le róla.

Ki hallott már ilyet, hogy valaki fél a saját kutyájától!?

2013. jún. 26. 22:08
 20/24 mokkagyerek.blogspot ***** válasza:
Ha fulladozik a kutyád, ki fog belenyúlnia torkába? Ha megtámadja egy másik kutya, ki fogja kimenteni a szituból? Ha fájdalmai miatt nem engedi megnézni a sebét, ki fogja lefertőtleníteni? Ha megfogod fél kézzel a száját és befogod, egy másik ember meg megfogja a fenekét, akkor nem tud hátrálni, és tuti nem szabadul ki. Legyél már egy kicsit tökösebb... (és erre a mondatra nem kifogás, hogy nő vagy)
2013. jún. 27. 00:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!