Bélgyulladás. Milyen kilátások vannak továbbiakban?
a 11 éves bichonomnak is nem rég volt bélgyulladása,őt is infuzióra kötötték nagyon szarul nézett ki azt hittem nem éli túl..
de hála a doki szakértelmének rendbe jött..
nekünk azt javasolta a doki,hogy rizst és főtt csirkehúst adjunk neki 2 hétig és fokozatosan álljunk vissza a tápra,eleinte nagyon keveset kellett adni neki kb 1,5-2 óránként pár falatot,mert 4 napig semmit ne evett konkrétan azért is kellett infuzióra kötni és ,hogy nehogy kihányja azért kellett pici adagot adni..
ő is rengeteg gyógyszert kapott..
de rendbe jött!!
a te kutyusod is rendbe fog jönni! most egy darabig ilyen szomorkás lesz,hiszen gyenge még,aztán meg fog erősödni és vissza jön az élet kedve :)
Jobbulást a kutyusnak!:)
5 napig féreghajtózni??
én ilyenről nem hallottam...
2 hetente kell addig amíg nem látunk férget a kakikban..
nekünk az orvos ezt mondta és mindig így volt!
2 hét alatt fejlődnek ki a férgek...
Javult már a kutyus állapota?
Az én 12 éves német juhászommal ma voltunk orvosnál mert 2 napja nem evett és valószínűleg neki is bélgyulladása van.
Érdekelne nagyjából mennyi idő múlva várhatok némi javulást...
Kapott antibiotikumot és infúziót is, sokat iszik de nagyon le van lassulva és étvágya sem igazán van, bár ma már egy tenyérnyi konzervet hajlandó volt megenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!