Mitől lehet egy csepp vér a 2 hónapos kutyám székletén?
2 napja hoztam haza a menhelyről.Oltva még nem volt az utcáról hozták be ,én meg befogadtam.Mert a menhelyen önkéntes vagyok és beleszerettem.A székletével semmi baj nem volt a menhelyen.1 hétig volt ott és normális volt a széklete. 1hét múlva haza hozztam,és a menhelyi silány minőségű táp helyett most átváltottam royal canine starter-re
Hirtelen váltottam tápot.Esetleg ez okozhatta a kis vért a székleten,mert eddig csak konzerveset kapott a menhelyen és lehet,hogy a szilárd kemény kaja kicsit megviselte?
Az állatorvos hétvégén fogja beoltani.mert még egy oltása sincs.:S az utcán született szegény.Egyébként teljesen vidám kutya,eszik,iszik rendesen.Azt mondta az orvos h nem parvós.Tehát hirtelen tápváltástól lehet ilyen?nem a székletben van a vér hanem kicsöppen a végén.remélem csak hajszálér pattant el.
Hétvégéig úgyis kiderül, lesz-e folytatása annak a kis vérnek, vagy csak egyszeri jelenség volt.
Legyen sok-sok évetek együtt azzal a kis szerencséssel!
Azt mondta az állatorvos,hogy valami bakteriális fertőzés,de be sem fejeztem,hogy mi a baja a kutyának már nyomta is bele a 3 szurit .....
és nem múlt el a kutya baja.
egyébként a vér csak az erőlködéstől volt.
Most szója mentes tápra váltottam AZP-re ami kölyökkutyának való.úgy néz ki kezd javulni,de hol megy a hasa hol nem.
9szurinál tartunk szóval ebből állatorvos váltás lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!