Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy hívják azt a beagle-t...

Hogy hívják azt a beagle-t ami 2 színű? Úgy értem a mi 3 színű az a trikolor Amúgy ha 2 bagle-t pároztatunk akkor nem baj ha egyik 2 a másik 3 színű? Vagy ettől már nem lesz fajtiszta?

Figyelt kérdés
Előre is köszi
2009. okt. 13. 22:25
 1/8 Bogyigazdi ***** válasza:
67%

A 2 szímű az a bicolor, és nagyon ritka, és kevésbbé kedvelt a tapasztalataim szerint sajnos.

És szerintem az alom vegyes színű lesz. De én nem vagyok beagle-s, csak távoli szemlélődő.:)

2009. okt. 13. 22:30
 2/8 anonim ***** válasza:
46%

bicolor.

És nem baj ha tricolor és bicolor párositás van.

Abból ugyanúgy lehet tri és bicolor kölyök is.

Sőt általában az egész alom tricolor lesz.Vagy tricolorok a szülők és lesz bicolor kölykük.

De ez attól is függ, hogy hordozózzák-e a bicolor szint a tricolor szülők.

Kicsit bonyolult elmagyarázni,de ha érdekel irj és kifejtem :)

2009. okt. 13. 22:44
 3/8 anonim ***** válasza:
73%

tuti fajtiszta lesz, mert kutya lesz

amire te gondolsz az fajtatiszta .. ne szaporits, alap dolgokkal nem vagy tisztában

2009. okt. 14. 08:59
 4/8 anonim ***** válasza:
72%

De baj. Mármint az, hogy tenyésztési tudás nélkül szaporítasz.

Egyébként a kutyád ha genetikailag fajtatiszta is, törzskönyv nélkül hivatalosan csak keverék.

2009. okt. 14. 09:15
 5/8 anonim ***** válasza:
50%

Ti tényleg még mindig csak azzal vagytok elfoglalva hogy papír nélkül "szaporít" és hogy hivatalosan nem lesznek fajtatiszták??

Normális ember azt írja hogy azért ne ellessen mert ha annyit nem tud, hogy bi- és tricolorból fajtatiszta egyedek lesznek-e akkor kapásból hülye ahhoz hogy segédkezzen egy szülésben és a kölykök felnevelésében. Szerintem azt sem tudod, kedves kérdező, mi az a tüzelés vagy a köldökzsinór. Gondolkodj el rajta..

2009. okt. 14. 14:21
 6/8 anonim ***** válasza:
52%
Baj, mert szaporítani készülsz, mint előttem írták. Ne tedd a kutyák érdekében: olcsokutya.uw.hu, itt van bővebb infó!
2009. okt. 14. 20:21
 7/8 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy szaporítani akarok?Most kaptunk 1 beagle-t még csak 3 hónapos és nem tudtam h a 2színű az a bicolor.már 1 kérdést sem lehet úgy feltenni h ne kössetek belém?
2009. okt. 15. 18:08
 8/8 anonim ***** válasza:

istenem... Ez egy normális kérdés volt, miért kell kiforgatni a kérdező szavait???? amire ráadásul hasznos választ kapott 22:44kor.

Ha vki nem tud vmit és érdeklődik nem kell leosztani... ennyire már ne legyetek paranoiások a szaporitás miatt...

2009. okt. 15. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!