S. O. S S fosik a kutyám?
Vidd el masik allatorvoshoz. 2 nap alatt is ki tud szaradni... es ha vetes, az is gond. Ne varj, vidd el.
2013. jún. 25. 13:11
Akár bélgyulladása is lehet. ha a beadottak után sem változik a széklete, irány egy másik orvos.
2013. jún. 25. 13:14
Nézesd meg másik dokival is, legalább azért, hogy megállapítsa, gond van-e. A vér lehet, hogy nem a székletében volt, hanem a végbélnyílása is sérülhetett a sok ürítéstől. Azóta is vannak férgek a székletében? És nem fogzik véletlenül?
2013. jún. 25. 13:14
Hát a véres széklet nálam mindig ( 2x- menhelyről kihozott kutyák voltak) parvot jelentett és sajnos nem lett jó vége a dolognak...
Elvinni nem tudnád a kutyát?
2013. jún. 25. 13:15
Én ezt komolyan nem hiszem el h fosik egy kölyökkutya és arra vársz h kijöjjön a doki... Ülnök be az autóba vagy szállnék fel a buszra és vinném a legközelebbi városba. A másik h nekem ezek mindig olyan gyanúsak amikor a dokik nem akarnak segíteni vagy "megkérdeztem" de süt h hülyeséget mondott - vagy ha igaz és tényleg ennyi felelőtlen állatorvos van az országban akkor talán a kamarának felül kéne vizsgálni a dolgokat.
Bolus tablettát adhatsz neki, nyugodtan 1 szemet. Plusz a rizsen és talán egy kis csirkemellen kívül ne kapjon mást.
2013. jún. 25. 13:16
1-2 napig koplaltasd. Ezeket mind egyszerre kapta mert az sem túl jó, honnan tudod, hogy melyik használ és esetleg lehet h valamelyik még jobban rásegít. Nekem is most 4 hónapos és vagy három napon keresztül így fosott csak férgek nem voltak. Lehet hogy a féreghajtó vagy a férgek a ludasak, nekünk nem jött be a rizs, csak 1 normafloret adtam neki meg semmi lágyabb ételt csak tápot. Lehet tápválástól is.
2013. jún. 25. 13:21
8 hetes kutyát szerintem ne koplaltasson mert baromi gyorsan elfogy.
Állatorvoshoz kellene menni,mert ha beteg lehet nem húzza ki péntekig és kiszárad.
2013. jún. 25. 13:33
8/32 A kérdező kommentje:
Most alszik azóta nem ürített inni nem nagyon akar én itatom, tápváltástól nem lehet mivel ugyanazt adjuk amit a tenyésztő adott (Hills), más állatorvos rámcsapja a kagylót hogy ez nem életveszély csak fosás. Elvinni nem nagyon tudom. Parvónál elvileg hányik is a kutya azt mondta az orvos. De mi erre a bélgyulladásra gyanakodunk. De ez az orvos se 100-as de ő legalább valamit mondott.
9/32 A kérdező kommentje:
Ez a fosás körülbelül a féreghajtó és az advantix (bolha,kullancs,légy,szúnyog) óta van de ma reggel volt olyan széklete amiben félig fos félig szilárd ez mit jelent segítség.
Ez javulást jelent. Nem volt véres?
2013. jún. 25. 13:42
Kapcsolódó kérdések: