4 hónapos lesz a Yorkim, és 1,15dkg. :-) Mit adhatok neki enni?
Figyelt kérdés
Mostanában nagyon megjött a hangja,egyre többet pattog,rosszalkodik és minden zavaró dolgot megugat...:-D
Imádom ès szeretnék változtatni egy kicsit a menüjén.
Royal Canin fajta tápot eszik mindig....
Esetleg adhatok neki májkrémet? :-D
2013. jún. 25. 13:01
11/12 A kérdező kommentje:
Ennek örulök,hogy nem mindig tápot kell neki adnom,de Én ugy hallottam,hogy amíg pici és fejlődésben van,addig csak tápot kaphat,mert gyorsan megnyúlna és az egészségére is mehet ez a hirtelen növés....
Erröl mi a vélemènyetek?
2013. jún. 25. 15:33
12/12 anonim válasza:
Attól hogy mást is kap nem csak tápot tem fog gyorsabban nyúlni. Ráadásúl nagytestű kutyáknál szokott gondot okozni a nyúlás ha túl magas fehérfej tartalmú tápot kap. Ezt a főtt hús mániát meg nem is értem, ha ellenörzött helyről hentestől veszed mondjuk a csirke mell nyesedéket akkor nyugodtan kaphatja nyersen is. Persze disznó hús nem adható nyersen neki, de csirke, pulyka, esetleg marha nyugodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!