Egy kutyára hogy jön rá a ürithetnék verseny közben?
2013. jún. 25. 11:09
2/7 anonim válasza:
Sok kutyánál az izgalom hatására.
3/7 anonim válasza:
mondjuk váratlanul tört rá nagyon
4/7 anonim válasza:
Láthatóan csarnokban volt a verseny. Lehet, hogy előtte nem biztosított rá lehetőséget a gazdája, hogy odakint elvégezze a dolgát, bent meg az intenzív mozgás és stressz helyzet közben nem bírta tovább tartani.
5/7 Szilvi & Argos válasza:
Nagyon sok gazda alig biztosít időt és lehetőséget a kutya számára, hogy rendesen el tudja végezni a dolgát verseny előtt. Ez akár kiállításokon, akár sportversenyeken megfigyelhető.
De még a legjobbakkal is előfordulhat, hogy a kutya leáll a pálya közepén...pl igen rutinos ismerősöm járt így kezdő kutyájával frisbee versenyen a hétvégén :D
6/7 zsuzsabazsa válasza:
Ha hiszitek ha nem a kutyákban is benne van a versenyláz és az ilyenkor vele járó stressz.
Mikor a kutyámmal én is versenyeztem vagy bemutatóztunk utána több ízben előfordult az, hogy befosott.
Igaz nem a pályán hanem a végén amikor már hazafelé mentünk.
A videót nem láttam mert lassú a netem, de ha tényleg nincs előtte kiszaratva a kutya akkor tényleg a pályán végzi el a dolgát. Ez elég ciki.
7/7 Fannybaba8 válasza:
A gazdi nem ad elég időd a kutyának hogy elvégezze a dolgát! Viszont agility versenyen ez azonnali kizárást jelent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!