Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy neveljem meg a kölyök...

Hogy neveljem meg a kölyök westiemet?

Figyelt kérdés
Nem rég van nálunk, eleinte még hallgatott is rám. Akkor az volt, hogy tapsoltam és hangosan mondtam, hogy nem. Pár napja viszont ez a módszer már nem használ. Nincs elkényeztetve, ha rosszat csinál mindig megszidom. Tudom, hogy a rossz szokásait még ilyenkor, kölyök korban kell kinevelni belõle, de egyszerűen nem hallgat rám, sõt, ha valami nem tetszik neki, még el kezd morogni, esetleg ugat is. Mindent megrág, mindenhova bebújik stb.
2013. jún. 24. 22:44
 1/1 anonim ***** válasza:
Én azt csinálom a kiskutyámmal, hogy amikor megszidom, hangosan, egy hangsúllyal kimondom: "Nem szabad!" Van hogy egy picikét rá is verek a fenekére, hogy tudja, rosszat csinált. De sosem akkorát, hogy fájjon neki. Vagy pedig leszidom és otthagyom, hogy tudja, ezért a rosszaságért most nem játszom vele.
2013. jún. 24. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!