Kutyaiskolában melyik kutyafajta állná meg a helyét a legtöbb gyakorlatban? Pl őrző-védő munka ; Frizbi ; Tükörsuli
Én ne láttam volna!
Naná, hogy láttam.
Nem azt írtam, hogy nem jók, hanem azt, hogy a Németek nehezebbek.
Mikor rárohannak a menekülő segédre, elképesztően beletudnak csattani a védőkarba olyan erővel, hogy a segédet a szó szoros értelmében felborítják. De ha a segéd meg is áll a lábán akkor is gyönyörűen körbeforgatja.
Vannak persze kivételek is mikor a kutya rászalad a segédre és előtte jócskán lelassít és szinte álló helyzetben fog rá a karra.
No de a lénye az, hogy a Német juhász nagyobb és nehezebb mint a Mali.
A Mali is fel tud borítani egy 50-60- kilós embert.
De a borítás rájuk nem jellemző.
8.
A világbajnoki 6. helyezettet és a kutyáját nem a tükör készítette fel (höhöhö), hanem előadásokat tart tükrösöknek, ha jól megfizetik.
Különbség...
És te miből szűrted le, hogy a VB 6. helyezettet egy tüköroktató készítette fel???:D:D:D
Egy szóval nem mondtam ilyet!
Ő foglalkozik (többek között) a tükrös gazdikkal!:) Egyébként szerintem már a tükör módszer megalapítása előtt ismerték egymást Gáborral (de nem tudom).
Te írtad azt hogy a tükör is felkészít IPO -ra, legalábbis te szívesen tanulnál egy VB 6. helyezettől.
Nos, ebből a mondatból logikusan következik az hogy a VB. 6. helyezett az egy tükör oktató, aki a tükör szerint képzi a kutyáját.
Nos, nem az. Ő képez kutyát és tart előadást bárkinek, aki megfizeti, mindegy neki hogy ez a tükör vagy a bivalyröcsögei kutyasuli.
Ja, eddig még egy olyan, csak tükörrel felkészített kutya nem volt, aki elindult volna komolyabb IPO, mentőkutya, agility versenyen, illetve szolgálati kutya sincs ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!