Nagytestű kutyás gazdik, milyen tapasztalataitok vannak a kutyakozmetikakkal?
Életemben először vittem kutyát kozmetikába múlt pénteken. Kutyám roti-nj keverék, de csak azért mentünk, mert Argos n nyert egy ingyen alkalmat :D Volt fürdés, bűzmirigy-kinyomás, farkaskarom vágás és fülpucolás, az egész sztem 20 perc volt. Kértem, hogy ágaskodjon fel a magad kádra, a hátsóját meg beraktam...onnantól a kozmetikus végezte a többi részt, de Argi szépen arra fordult, amerre kérte. A törölközést és a fülpucolást kimondottan élvezte, meg az utána történő focizást...a nedves szőr hűsítette a forró városban hazafele, bár már csak a fedőszőre volt nedves.
Szerintem pont, hogy tele vannak neveletlen, kényes, hisztis, félős, antiszoci kis kutyákkal: amikor ott voltam, egy könnyebb eset volt, máltai selyemkutya, kimerült annyiban a hisztije, hogy karomvágáskor nyüszített.
A kozmetikust előző nap harapta alkaron egy összeállt bundájú, neveletlen BOBTAIL...
Neki valószínűleg nem tudsz akkora kutyát mutatni, amin meglepődne:
nem tudom merre laksz,de a mi kutyakozmetikusunk Orosz fekete terrier tenyésztő és ő nyírja is őket természetesen,azok sem éppen kistestűek :D
amúgy nekünk bichonjaink vannak de sokszor látok ott nagy testű ebeket..
Gödöllő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!