Jó Napot Kívánok. Van egy Pitbull kölyök kutyám (Most 27. -én lesz 2 hónapos) és még nem kapott oltást. Péntek óta hány és véres a széklete. Azóta már eltel 3-4 nap és egyáltalán nem eszik. Miért?
Menhelyről nem adnak 7 hetes kutyát senkinek,főleg nem betegen,főleg nem hozzá nem értő embernek.
Azt pedig nagyon kétlem,hogy az utcán kóborolt egy ilyen kiskutya.
Azért undokok,mert elég valószínűtlen, hogy pont pitbullt talál valaki, nem is keveréket. A másik dolog, ha befogadok egy kiskutyát viszem rögtön oltásra.A 3. meg talált kutyának nem tudom pontosan megmondani,hogy 27-én 2 hónapos.
Bár az is igaz, hogy lekezelő stílus, támadás sajnos nem ér semmit, még sokszor a normális sem.
Tény,hogy az undokoskodás nem szép,viszont aki rendszeresen jár ide és elég régóta tanácsokat adni,az szerintem már belefáradt,hogy szinte ugyanazok a problémák ismétlődnek hol nagyon h*lye,hol kevésbé h*lye gazdákkal.
Szerintem nyugodtan alapul lehetne venni,ezt a honlapot (is) egy új állatvédelmi törvény gyártásakor,vagy akár arra is jó lenne,hogy az illetékesek végre lépéseket tegyenek annak érdekében,hogy engedélyhez legyen követve BÁRMILYEN kutya tartása.
Ezt minden rosszindulat nélkül mondom,sokkal jobb állati sorsok lehetnének...és nem szaporítana boldog boldogtalan mindenféle kutyát.Agyon alázva ezzel az egész fajtát.
Még mindig meg van a kutya. :) Ezt " Little Red" és társainak írom.. Azért mert irtam hogy Pitbull az még nem azt jelenti,hogy vereketetni vagy valami hasonló dologra tartanám. Pont az nap akkartam beoltatni amikor kezdet megbetegedni csak dolgozni voltam és nem gondoltam volna,hogy ennyi idősen bele fog esni ebbe a betegségbe. az állatorvos meg nem akkarta beoltani mivel hogy már megbetegedet és azt mondta hogyha felgyógyul (remélem) akkor fogja leoltani.
Most jelenleg alszik mert egész éjjel nem aludt, de kamilla teát folyamatosan adok neki meg szölőcukrot és tegnap délután óta nem hányt,nem ment a hasa. Folyamatosan mellette vagyok éjjel is fent voltam mellette 3 óráig itattam.
Én sehol nem láttam,hogy bárki azt feltételezte volna,hogy harcoltatni kell.Csupán annyit írtak,hogy nagyon rossz helyről vetted és nem kellene a szaporítók beteg kutyáit támogatni.
És még rossz dolgokkal is etetted.Egy kiskutyának kölyök tápra van szüksége,amennyiben egészséges.
Egy beteg kiskutyát pedig valóban nem lehet beoltani,mert nagyobb kárt tesz,mint hasznot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!