Leborotválták a kutyám hasán a szőrt, most folyton a nemiszervét nyalogassa?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Hosszú szőrű kutyám van, lenyírattuk hasán a szőrt, mert nagyon melege volt, és ezt javasolták. És a nemi szervénél is le lett vágva, eddig ugye ott is nagyobb szőr volt. Viszont azóta folyamatosan nyalogatja, állandóan. Miért? volt valakinek hasonló?2013. jún. 23. 18:21
1/9 anonim válasza:
lehet hogy véletlenül levágtátok azt is, így gyógyítja :D
2/9 anonim válasza:
Tudod te hogy tud viszketni a növő szőr? :D
3/9 anonim válasza:
Nem lehet, hogy csak azt éri el? Egyébként nyalná mindenütt ahol lenyírták!???
Meg nincs hozzászokva...
Meg mikor volt? Talán kezd visszanőni, és ahol hajlat van, ott lehet szúrja...
4/9 gömbicica válasza:
:-)
most hogy a szőr között Ti is látjátok, talán ezért gondoljátok, hogy eddig nem tette.
Ő is tisztálkodik! semmi extra. biztos eddig is tette! :-)
Esetleg nem sérült meg valahol a bőre? vagy a meleg miatt nincs valami kiütés, vagy bolha nyom?
Ha jártok állatorvoshoz, nézessétek esetleg meg vele.
szerintem nyugodtan nyalja!
Az ember mossa, ő csak igy tudja magát rendbe tenni :-)
Üdv. :-)
5/9 Mort9 válasza:
szerintem egy kis szőr ott van és viszket neki
7/9 gömbicica válasza:
nekem mütét miatt borotválták a kutyus hasát.
most visszagondolva, amig el nem hajlott a szőre, addig tényleg többet nyalta magát.
bőre nincs felsértve?
8/9 A kérdező kommentje:
tegnap délután lett lenyírva, 5 percenként nyalja. de szerintem tényleg akkor a szúrás vagy viszketés végett. orvos látta, ugyanis ő nyírta. város kicsit messzebb van, itt a környéken egy orvos van csak, és ilyet is szokott vállalni, mert a közelben nincs kutyakozmetikus vagy micsoda :) remélem majd abbahagyja, csak hát fura, most rendesen látni hátulról is hogy lóg neki, eddig a szőr eltakart mindent, gondolom neki is fura hogy mikor ül leér a földre...
2013. jún. 23. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!