Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Normaflore hasmenés ellen?

Normaflore hasmenés ellen?

Figyelt kérdés
Lehet adni a kutyáknak mert olvastam, hogy már valaki adott ilyet kutyának. Mennyit kell adni neki (4 hónap/ 7 kg) egy egész pipettával? Vagy van valami amit egy háztartásba tudnék neki adni? A rizs nem jött be.

2013. jún. 23. 10:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Azért bele kellene gondolni mi a különbség az ember emésztése és a kutya emésztése között. Biztos remek termék a Normaflore, de embereknek készült minden összetevője.
2013. jún. 23. 14:23
 12/15 anonim ***** válasza:
Lehet neki adni normaflore-t, állatorvosok is szokták javasolni. Csak én annyi rosszat hallottam róla, hogy magam se venném be és tuti nem adnék a kutyámnak se.
2013. jún. 23. 14:59
 13/15 A kérdező kommentje:
Nagyon sok mindent etetnek a kutyákkal, amik embereknek készültek, de ettől még lehet hatékony és hasznos. Arról nem is beszélve, hogy nagyon sok olyan termék van amit a kutyáknak készítenek és egyáltalán nem jók nekik... Rossz minőségű tápok, amik tele vannak mindenféle adalékokkal, stb. Nagyon sok emberi terméket állatokon próbáltak ki, szóval ha nekik bajuk lenne tőle mi sem ehetnénk meg.
2013. jún. 23. 15:00
 14/15 anonim ***** válasza:
Nálam is volt egyszer hasonló probléma, állatorvos javasolta a Normafloret.
2013. jún. 23. 17:28
 15/15 anonim ***** válasza:
Nyugodtan adhatsz neki, vizébe keverd be. Én azért egy egésszel nem tolnék bele ekkora kutyának.
2013. jún. 23. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!