Milyen kutyát vegyek?
Menhelyről szármozó kutyát hozzál el. Keverék kutyus a legjobb házörző, és nem kell állandóan orvoshoz vinni.
Menj ki többször a kinézett kutyushoz, legalább 3-4 szer, hogy valamennyire összeszokjatok, mielőtt elhozod. Hálás kutyánál nincs is jobb! :)
Szia!
Nagy segítség lenne ha menhelyről néznél blökit!
Picit többet kell velük foglalkozni,de megfogják hálálni!
nem értem az embereket hogy miért dobják ki a kutyákat,vagy inkább az ilyen minek vesz....
Rodéziai Ridgeback, Burbul, Thai Ridgeback.
Nekem Rodéziai van és nagyon megvagyok elégedve vele.
Remélem tudtam segíteni!
Szia!
Én is keverék párti vagyok. Nekünk tacskó keverékünk van(bár nem menhelyről hoztuk)kölyökkora óta velünk van. Most 3 hónapos,imádnivaló. Házörzőnek nagyon beválik,mármint hogy nagyon jól jelez,igaz hogy senki sem rémülne meg egy ilyen kis tacskótól.De ha valaki a kapun belűl jönne,mondjuk éjszaka,akkor talán megpróbálna neki menni.Szerintem olyan keveréket vegyél ami két közepes termetű kutyából jön össze,és akkor nem érhet nagy meglepetés. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!