Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Jártál már az illatos úti...

Jártál már az illatos úti telepen? 4-5 hetes kutyát szeretnék hazahozni!

Figyelt kérdés

Tudni szeretném, hogy mostanában milyen az illatos úti telep, milyenek a körülmények. Kapnak e oltást, kezelést a kutyák?? Pár hetes kölyökkutyák kerültek be oda. A gondozásuk tudom, hogy nagy felelősséggel jár, viszont sok mindent nem tudok, amit itt meg szeretnék kérdezni, tehát.

- Ennyi idős kölyköket mennyire rizikós hazahozni úgy általában?

- Ezekkel a kiskutyákkal idősebb korukban mennyi probléma lesz? (pszichésen és fizikailag)

- Az illatos úton beoltják a kutyákat a betegségek ellen?

- Ezek a kölykök biztosan megbetegszenek/legyengülnek? (nem is érdemes hazahozni őket?)

- Ha ott kölyök kerül be, akkor vele el szokták kezdeni a kötelező oltási programot?

- mennyit kell fizetni?

Fiatal lány vagyok, már nagykorú, de még tanulok és most nyár van. Ergó időm, mint a tenger (nem "muszáj" dolgoznom, szülőkkel élek)

Magyarán bőven tudnék időt szánni egy ilyen kicsi kutyára, etetni, foglalkozni vele stb.

Kutyaneveléshez is értek, az összes kutyás könyvet, és interneten fellelhető blogot elolvastam (komoly), és volt már kutyám, akit kizárólag én neveltem (sajnos ő idő előtt elpusztult)

Az oltási programról is jó lenne tudni valamit. Hány hetesen kell elkezdeni, és mikor fejeződik be (veszettség ellenit leszámítva)

Illetve alkalmanként mennyibe kerül a kölyök kutya oltás?

Majd ha eszembe jut még írok. Ja, és írjatok a telepről... :(

2013. jún. 20. 21:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A 3. hónapja felé tart Szerintem, vagy kettő körül lehet.

Nincs pontos információm arról, hogy mikor született.

2013. jún. 20. 22:41
 12/13 anonim ***** válasza:
Amikor elhoztuk, amúgy nagyon kicsi volt, nyilván korábban választották le az anyjáról, illetve került ki az alomból, mint az "természetes" lett volna. Így sokat voltunk mellette, első napokban mellettem aludt. De már kezdi megszokni, hogy magától ellegyen a lakásban, és ne érezze magát elveszettnek, ha mi akármit csinálunk.
2013. jún. 20. 22:47
 13/13 anonim ***** válasza:

épp ma olvastam róluk egy kis érdekességet :)

[link]

2013. jún. 21. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!