Nemrég nagymamámnál voltam és van egy kutyája.A kutya nagyon régóta ismer engem,5-6 éve szinte havi rendszerességgel lát.A kertben játszottam a kutyával,szokta a nadrágom szárát harapdálni néha de csak játékból.A napokban történt hogy kezdte játékosan harapni a lábam és mikor ellöktem magamtól mindig egyre erősebben harapott,kezdett eldurvulni a játék,bezsongott a kutya.Nagyon be pánikoltam és bementem a házba,5 perc múlva mikor kimentem a kutya megint teljesen szelíd volt,mi lehetett ennek az oka?
Csak egyszerűen nagyon belelendült a játékba, vannak ilyen kuty típusok.Nem kell átlépni a határt.Mikor látod hogy kedj megkattanni most neki hogy NEM!nem szabad!És hagyd magára, később ha megnyugodott dicsérd meg hogy tudja a nyugodj viselkedés a jó ;)
2013. jún. 20. 20:42
2/8 anonim válasza:
Szerencsére nem.
Játék közben ha sok bennük a felgyülemlett energia nagyon be tudnak pörögni, és úgy néz ki mintha bekattantak volna. Szerintem csak ennyi történt.
2013. jún. 20. 20:56
3/8 A kérdező kommentje:
Általában láncon van és akkor engedjük csak el amikor én vagy apum meglátogatjuk mamámat,szóval nem nagyon tudja levezetni az energiáit.
2013. jún. 20. 21:01
4/8 anonim válasza:
Igen, volt és van is sajnos. Küzdünk ezerrel :/
2013. jún. 20. 21:21
5/8 anonim válasza:
Egyszer volt. A sötétben majdnem keresztül estem rajta és igencsak váratlanul ért. Nem tudtam, hogy ő az és kicsit megijedtem.
2013. jún. 20. 22:17
6/8 anonim válasza:
Nem, sosem volt ilyen 4kutya van a nagyszüleimnél. 2 egy éve ván nálunk, 2pedig három éve.
Tegnap kibuszoztam hozzàjuk, ma mikor játszottam az egyikkel elkezdte harapdálni a kezemet, mert úgy játszottam vele de amint rászólok abbahagyja. Csak nagyon beleèlte magát a játékba.:) Mivel élég keveset találkoztok kihasznál minden pillanatot, hogy játszon veled és nagyon örült neked, hogy foglalkoztál vele.
A mama nem tudná elhordani sétálni? Én most tanítom 2-nek hogy póráz nélkül is jöjjenek szépen, hogy nagypapám ki tudjon velük menni sétálni.
Valahogy megkéne oldani, hogy legalább heti egyszer jól kimozogja magát. A legjobb az lenne ha minden nap sétáltatnátok, de ez is több a semmitől.
2013. jún. 21. 01:30
7/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nagymamám nem tudja kivinni sétálni.Általában minden hétvégén 2-3 órát tud szabadon játszani :)
2013. jún. 21. 13:15
8/8 anonim válasza:
Soha. Na most nálad az a problém, hogy a kutya nem a tiéd. A havi rendszerességű látogatás nem fedi le a gazda fogalmát. Sokszor még azokkal a kutyákkal is gond van akikkel minden nap foglalkozik a gazdájuk. A nagymamád a gazdája, neki kéne megnevelni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!