A kutyám bolhás már csomó bolhairtóport meg mindent szórtam rá de még mindig bolhás. Mit csináljak?
Fürdesd meg! Van bolha elleni kutyasampon. Biztos örülni fog ebben a melegben a víznek.
És vegyél neki bolha és kullancs elleni nyakörvet, vagy cseppet!
Vannak nagyon jó nyakörvek,persze nem az 500 Ft-os kategória.Ezek nem büdösek,gyerekek is nyugodtan fogdoshatják a kutyát,nem lesz semmi bajuk tőle és még vízálló is..Foresto nyakörvről beszélek.
Viszont nálatok az lehet a probléma,hogyha bizonyos időre el is tűnik a bolha,a fekhelyéről és egyéb helyekről visszafertőződik.
Ha lakásban van tartva,mindent amihez hozzáér dobjatok ki,vagy főzzétek ki.Esetleg lehet kapni bútorokra és szinte bármilyen anyagra szóható bolhaölő szert.Az is ajánlatos.Amennyiben kinti kutya,csak a helyét kell jól lekezelni és kicserélni a pokrócokat,takarókat.Valamint a helyét is leszórni bolhaölő szerrel.
A sampon és a csöpögtetős dolgok rövid távon hatnak,max 4 hét.A sampon addig se.
Ajánlatos a nyakörv ebből a szempontól a Foresto,amit írtam az 8 hónapig véd.A bolha petéje pedig akár fél-1 évig is életben marad.Majd kikel és szaporodik.
Sok sikert :)
a büdöstől nem mennek el a bolhák.A takarókat kellene a helyén vagy kidobni és rakni bele újat,vagy kifőzni és magát a házat lepermetezni belülről.
Van egy Biotol nevű készítmény,ami jó mindenféle kártékony rovarra köztük a bolhára is.
Kb 600 Ft. Ha ezzel megvagytok,akkor ajánlani tudom még mindig a Foresto nyakörvet,hogy a petékben lévő bolhák is elpusztuljanak,ha majd kikelnek.Drága,de nagyon jó minőség,és 8 hónapig jó.
Ha az árát elosztod 8 hónappal,akkor kb havi 1000 Ft-ba van.Sokkal olcsóbb,mintha havonta csöpögtetnél rá 2500-3000 Ft-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!