Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kiskutyát el kéne vinni az...

Kiskutyát el kéne vinni az orvoshoz oltásra, de szakad az eső! Hogy tudnám elvinni? Egy örök mozgó és még nem lehet vinni sétálni

Figyelt kérdés
2009. okt. 12. 11:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Hozzánk mindig házhoz jön az állatorvos, és sosem számított fel ezért plusz összeget.
2009. okt. 12. 12:56
 12/19 A kérdező kommentje:
Nincs autónk!Mert még nem kapta meg az alap oltásokat 5 hónapos mentett kutyus!Anyu nem engedi meg,hogy kihívjam az orvost!Majd lesz valahogy!
2009. okt. 12. 13:08
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Kis testű kutyusom van. Amikor kicsi volt és vittük oltani, akkor szimatszatyorba raktam bele és csak a feje lógott ki. Nyugton tűrte, kiugrani pedig nem tudott, mert be volt szíjazva a táska. Ha van otthon szimatszatyor (esetleg apukádnak) akkor meg lehet próbálni :)
2009. okt. 12. 13:16
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
fogd meg, és a kezedbe vidd el. másik kezeddel meg tartsd az esernyőt, vagy vegyél fel esőkabátot
2009. okt. 12. 13:23
 15/19 A kérdező kommentje:
Jaj,de zizi vagyok ez eszembe se jutot!Akkor indulunk is !Esernyő és kabát és futás:)
2009. okt. 12. 13:47
 16/19 anonim ***** válasza:
nem értem miért baj, ha megázik. az enyémnek kifejezetten tetszik, ma látott először esőt.
2009. okt. 12. 13:49
 17/19 A kérdező kommentje:
Azért mert félek, hogy beteg lesz!Ő még kicsi!
2009. okt. 13. 07:33
 18/19 anonim ***** válasza:
de a másik kutyától lehetne csak beteg szzerintem, vagy ha kaki-pisi közelébe kerül. ne engedd ilyen helyzetbe. akkor még betegebb lehet, ha el sem viszed az orvoshoz..
2009. okt. 13. 09:21
 19/19 anonim ***** válasza:
4 hónapos volt a kutyám, oltásra mentünk. gyalog olyan 1 óra járásra volt. szakadt az eső, november volt. felvettem a dzsekimet, bedugtam a dzsekibe a kutyát, úgy zippzároztam be, és szakadó esőben, a kezemben a 10 kilós kutyával elgyalogoltunk oda és vissza. én szarrá áztam, a kutyát megvédte a kabát.
2009. okt. 13. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!