Kiskutyát el kéne vinni az orvoshoz oltásra, de szakad az eső! Hogy tudnám elvinni? Egy örök mozgó és még nem lehet vinni sétálni
Figyelt kérdés
2009. okt. 12. 11:18
11/19 anonim válasza:
Hozzánk mindig házhoz jön az állatorvos, és sosem számított fel ezért plusz összeget.
12/19 A kérdező kommentje:
Nincs autónk!Mert még nem kapta meg az alap oltásokat 5 hónapos mentett kutyus!Anyu nem engedi meg,hogy kihívjam az orvost!Majd lesz valahogy!
2009. okt. 12. 13:08
13/19 anonim válasza:
Kis testű kutyusom van. Amikor kicsi volt és vittük oltani, akkor szimatszatyorba raktam bele és csak a feje lógott ki. Nyugton tűrte, kiugrani pedig nem tudott, mert be volt szíjazva a táska. Ha van otthon szimatszatyor (esetleg apukádnak) akkor meg lehet próbálni :)
14/19 anonim válasza:
fogd meg, és a kezedbe vidd el. másik kezeddel meg tartsd az esernyőt, vagy vegyél fel esőkabátot
15/19 A kérdező kommentje:
Jaj,de zizi vagyok ez eszembe se jutot!Akkor indulunk is !Esernyő és kabát és futás:)
2009. okt. 12. 13:47
16/19 anonim válasza:
nem értem miért baj, ha megázik. az enyémnek kifejezetten tetszik, ma látott először esőt.
17/19 A kérdező kommentje:
Azért mert félek, hogy beteg lesz!Ő még kicsi!
2009. okt. 13. 07:33
18/19 anonim válasza:
de a másik kutyától lehetne csak beteg szzerintem, vagy ha kaki-pisi közelébe kerül. ne engedd ilyen helyzetbe. akkor még betegebb lehet, ha el sem viszed az orvoshoz..
19/19 anonim válasza:
4 hónapos volt a kutyám, oltásra mentünk. gyalog olyan 1 óra járásra volt. szakadt az eső, november volt. felvettem a dzsekimet, bedugtam a dzsekibe a kutyát, úgy zippzároztam be, és szakadó esőben, a kezemben a 10 kilós kutyával elgyalogoltunk oda és vissza. én szarrá áztam, a kutyát megvédte a kabát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!