Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Pedigree rodeo jutalomfalat...

Pedigree rodeo jutalomfalat adható a 2 hónapos Német juhászomnak?

Figyelt kérdés
Mindig rágcsál, gondoltam veszek neki ilyet, azt mondják jó a fogának, de mielőtt megvenném meg szeretném kérdezni, hogy adható-e neki?

2013. jún. 19. 12:16
1 2
 11/13 mokkagyerek.blogspot ***** válasza:
100%

Malacorr, nyuszifül stb. az eléggé a természetes kategóriába esik, én is onnan szerzem be. (Fressnapf)

Elvileg minden rágókára rá van írva, hogy csak felügyelettel, balesetek mindig történhetnek, pl. túl nagy falatot nyel le.

Én kiskorában csak addig hagytam neki rágni, amíg eléggé szét nem volt csócsálva, akkor elvettem, és csak később kapta vissza, amikor már nem volt puha és épp ezért könnyen szakítható a nyáltól. Egyszer volt egy könnyebben szétszedhető marhadarabbal probléma (egy kis hasfájás), mert egy nagyobb darabot lenyelt belőle 2,5 hónaposan.

Persze most, hogy már 5 hónapos, én se aggódok, néha azért ránézek, de egy bikacsököt már fél óra alatt eltüntet (vagy kevesebb)

2013. jún. 19. 13:35
 12/13 anonim ***** válasza:

Igen, ezek a rágókák nagyon szuperek. Én is ilyen szárított "testrészeket" szoktam venni, vagy pedig bőrből préselt csontot. Ezzel el van, szereti, tisztítja a fogait.

Jutalomfalatnak gyakorláshoz meg ott a virsli, vagy lecsókolbász kicsi kockákra felvágva. :)

2013. jún. 19. 14:45
 13/13 anonim ***** válasza:

Köszi szépen :)

Amúgy a mű-t nem úgy értettem hogy nem igazi hanem hogy nem-e szintetikus?

Mert csomó helyen ráírják hogy 100%-osan természetes, ebből gondoltam hogy van olyan amelyiket valahogy előállítanak valami másból, netán szintetikus ez is.

Mondjuk akkor holnap lehet benevezek valamiféle coca orra vagy marha/nyuszi fülre :D

2013. jún. 20. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!