Van valakinek kedve beszélgetni? Állatos témáról? Vagy másról is?
Akkor írjatok privit :) Vagy választ, és én majd írok privit :) Mindenféle állatot szeretek, most meg unatkozok, valaki írjon :) Szeretnék beszélgetni, sztorikat is szívesen hallgatok :D
14/L
hát, lehet, hogy te azt mondod, hogy nem vagy cigány, és talán igaz is, hogy a bőröd színe fehér, de tudod, rád rád illik a kívül szőke, belül sötét jelző... csak nem a szőkével, hanem a fehérrel...
Annyira alpári, és modortalan vagy, hogy ebből kb egyértelmű, hogy vagy 12-13 éves kis hülye gyerek vagy, vagy egy alul iskolázott 20 év körüli...mind a kettő szánalmas, úgyhogy bármelyik vagy, inkább művelődj még egy kicsit, és majd utána beszélhetünk(ha majd megtanulsz)
Amúgy, meg az ilyen alantas beszólásokkal, mint a rib*nc nem tudsz se fel idegesíteni, se felzaklatni, annál azért jobb az önértékelésem, hogy egy ilyen kretén gyerek véleményét magamra vegyem
látod, ez is egy jó sztori. Amúgy, nekem egyáltalán nincs kedvem beszélgetni ezzel a személlyel, csupán megjegyeztem a kimagasló intelligenciáját, ami szúrta a szememet...és láss csodát, nekem van igazam, mert míg én tudok kulturáltan írni,választékosan, anélkül, hogy trágár kifejezéseket használnék,(kivéve, amikor őt idézem) addig ő azt hiszi, hogy a rib*ncozással valami magasabb értékrendre magasztalják majd, mert hát ez a menő manapság, hogy egy műveletlen bunkó vagy.
Amúgy, bocsi kérdező, hogy eltértünk a tárgytól, és nem a kérdésre ment a válasz, de biztos vagyok benne, hogy írtak már rád, és valakivel jól megbeszéltetek valami jó állatos történetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!