Hogyan szoktassam le a kutyám az ásásról?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ilyen a beagle természete, de muszáj leszoktatni, mert apa azzal fenyegetőzik, hogy megköti.2013. jún. 18. 11:48
1/7 anonim válasza:
Le kell fárasztani.Egy fáradt kutya nem rendetlenkedik.
Szellemileg és fizikailag is.
Ez egy beagle esetében nem kis meló,de ez van,ha már ezt a fajtát választottad.
2/7 anonim válasza:
Az enyém is szokott néha ásni,de már egyre kevesebbet, mondjuk nem beagle, de szerintem is az a jó ha lefárasztod elviszed sétálni, sokat játszol vele, mert az ásás lehet az unalom jele is.
3/7 anonim válasza:
Nem lehet, hogy melege van? Nekünk vizsláink vannak, de általában akkor ásnak, ha melegük van, hogy aztán belefeküdjenek a gödörbe.
Legyen neki biztosítva árnyékos, hűvös hely és legalább egy vödörnyi ivóvíz.
Reggel, amikor még nincs meleg, vidd el sétálni, esetleg futtasd jól meg, ha van rá lehetőség, és szerezz be kutyajátékot, lehetőleg olyat, amit nem tud szétrágni, de nyugodtan rághat.
5/7 A kérdező kommentje:
Ezzel az a gáz, hogy elég kiadós sétára szoktam vinni. Hazafelé alig tudja vonszolni magát. Mindig délután viszem el, hogy este ne töltődjön újra. De már kora este kb 6 kupacot kiás... A háza elég hűvös, és nem szokott a gödörbe feküdni. Csak kiássa, otthagyja, aztán továbbássa.
2013. jún. 19. 11:12
6/7 anonim válasza:
Akkor szellemileg kell lefárasztani. Tanítsd meg pár dologra!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :)
2013. jún. 20. 08:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!