Barátkozni fog vagy verekedni? (Többi lent)
Törpe németjuhász nem létezik :D
Mennyi idős a kutyus?
Oks :)
A helyedben mindenképp elvinném egy kutyaoviba (a legtöbb suliban 7 hónapos koráig lehet oviba vinni), fontos lenne neki a szocializáció!
Van a közeletekben kutyasuli/ovi? Lehet tudni vmit az előéletéről, h vitték-e közösségbe stb?
Szívesen :)
Merre laks? Ha gondolod segítek ovit keresni a közeledben :)
Itt írnak a törpe német juhászról:-)
Addig amíg nem találsz ovit, mindenképpen próbáld tiltani ezt a viselkedést. A lányomnál van átmenetileg egy 6 hónapos cavalier spániel ő is ezt csinálja. Szocializáció hiány, sajnos. Nem volt foglalkozva vele kint volt a kertbe, meg néha kiengedték az utcára. Frusztrált és nem tudja hogyan kell viselkedni. Mi azonnal bedobtuk a mély vízbe, napi többszöri séta, és kutya társaság. Mivel nekem 3 kutyám van velük kezdtük, a kis véreb nekik akart menni:-) Persze azonnal tiltäs, ha a nem szó meg a pórázhúzás nem elég akkor ki oldalba bökés. 4 napja csináljuk sokat haladtunk már is, eddig az utcán teljes pánik, és vad ugatás most már ritkábban fordúl elő inkább csak motyog, meg nézz ránk hogy mi legyen.
Miután írta a kérdező, h a dokijuk is mondta, megnéztem én is, mit írnak róla.
Reméljük, h nem ez dominál benne, beteges kutyusnak írták le.
Mindenképp nagyon kéne neki az ovi vagy a kutyás társaság.
Mi a suliban rehabolunk most egy 10 hónapos rotit. Falun laknak a gazdái, vitték rendszeresen sétálni, de nem volt kutyás társaság, ő is csak kerítésen keresztül találkozott korábban kutyákkal, ahol ment az őrjöngés, annyira beleégett a kutyába, h a kutyáktól tartani kell, h félelemből agresszív lett, de szépen oldódik már, haladunk vele :)
Neki egyébként azt mondta az oktatónk, h addig is, amíg nem rendeződik teljesen a helyzet, inkább vigyék ki kocsival mezőre, ne érje a sulis pozitív élmények mellett a séták során újra negatív.
Addig is, amíg nem tudod őt elvinni szocializálni, próbáld meg minél messzebb vinni őt a kerítéstől, vagy h teheted, menjetek ki ti is kocsival!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!