Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Happy Dog táp az jó a kiskutyá...

Happy Dog táp az jó a kiskutyámnak?

Figyelt kérdés

Apukám vett neki 4 kg Happy Dog,4 hónapos kortól adható tápot,és a kuytám 5 hónapos,de nem nagyon eszi meg? Baj lehet a táppal,vagy nem jó minőség?

Köszönöm a válaszokat:)

2013. jún. 15. 16:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem egy superpremium táp de semmi gond vele, az én kutyám pl szerette.
2013. jún. 15. 16:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Ebben a melegben sok kutya nem akar enni.

Arra figyeljetek,hogyha válogat,ne vegyetek rögtön másik tápot,mert így a a gatyátok rámegy majd és a végén semmit nem eszik meg.

Adjátok neki szépen,meg fogja enni.

Leteszed elé,nem eszi akkor elveszed.Kutya előtt nem marad étel,csak friss víz.Kövi. etetéskor leteszed elé,ha még mindig nem eszi,elveszed.Ez max 2 nap,mert utána úgyis megeszi.

A happy dog nem a legjobb márka,de jobb mint a chappi,pedigree és társai..Ha megy a hasa tőle,akkor váltsatok.

2013. jún. 15. 16:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezt kutyája válogatja. Mi most kezdtünk el átállni egy másik tápra, mert sok volt tőle a kakija, és formátlan volt, alig lehetett összeszedni, csak kenődött szét (és egy 40 kilós kutyának azért van adagja :D )
2013. jún. 15. 19:05
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi:D Ez valóban beválik,ezt már próbáltam,hogy ha mást nem kap,akkor megeszi ezt is,másikat nem vettem,mert remélem ez is el fog fogyni:)

neki hál istennek nem ment tőle a hasa:))),de igencsak nehéz lehet takarítani a nagy kutyinak,főleg ha nem szobatiszta még:)(enyém még nem az)

2013. jún. 16. 01:02
 5/5 Dakota11 válasza:
Az én kutyám imádja. Már egész kiskora óta azt eszi,nagyon jó kondiban van :)
2013. aug. 22. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!