Külföldön mennyivel drágább vagy olcsóbb egy Amstaff?
Figyelt kérdés
2013. jún. 14. 13:33
1/11 anonim válasza:
olcsóbb ? :D :D de aranyos... :D
Itthon 500-600euró körül vannak külföldön 900-1000euró a minimum
2/11 anonim válasza:
Kedves első, külföldön lehet olcsóbb kutyát venni csak nem olaszországot, Hollandiát kell az alatt érteni mert az valóban sokkal drágább, de egy Ukrajnából, Szlovákiából, Szerbiából behozott kutya lehet olcsóbb a magyar szintnél.
3/11 A kérdező kommentje:
Itthon 80-150ezer körül vannak
Szerbiára gondolok pl
Más helyen sokkal drágább lenne mire oda kijutok
2013. jún. 14. 14:15
4/11 anonim válasza:
Szlovákiában lehet már 60 ezertől is venni, úgyhogy szerektől is vehetsz már ennyiért. Kérdés, hogy mi a célod a kutyával. A kiállítási kutyának ott is meg kell fizetni az árát!
5/11 A kérdező kommentje:
Hobbi célra szeretnék.
És mi kell ahhoz,hogy hazatudjam hozni?útlevél?vagy orvosi papír?
2013. jún. 14. 14:35
6/11 anonim válasza:
itthon is lehet kapni 30.000ért... ukránoktól meg románoktól inkább nem vennék drága kutyát se.
7/11 anonim válasza:
Én nem kockáztatnám meg. Útlevéllel, utaztatással bőven ott vagy árban, hogy Magyarországról is tudnál kutyát venni és az jobb is lesz, mint a szerb vagy szlovák vagy isten tudja milyen. Hobbi célra minőségi amstaffot már 80 ezer környékén tudsz venni, ez azért annyira nem sok, ettől más országokban sem kapsz olcsóbban(már ha minőségi kutyáról beszélünk, mert itthon is lehet "gagyit" 10 ezerért venni).
8/11 A kérdező kommentje:
utolsó előtti 30 ezerért hol lehet venni tk-s kutyát?
2013. jún. 14. 21:13
9/11 anonim válasza:
Sehol se lehet venni 30 ft ért Tk kutyát minimum 50 ezer,
10/11 anonim válasza:
Vannak tenyésztő ismerőseim és ki ivartalanítva adják el őket mert egyre népszerűbb lett ez a kutya tenyésztősdi és ennek nem minden esetben van jó vége, gondolj a sok kóbor kutyára, vagy a sok verekedtetésre , De ha nem akarod tenyészszemlére vinni akkor elég egy fajtiszta de nem tk staffi is , nekem is az van igaz az anyja tk-s de attól versenyekre viheted súlyhúzó stb, ahová nem kell Tk. A kutya nem arra van hogy nagyzolj vele amúgy se, ha versenyre viszed na ott lehet nagyzolni , de sokan arra veszik hogy nekem van egy staffim/pittem és kemény vagyok, De gondolom te nem ezt csinálnád . :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!