A kutyám sokszor hány. Mit tudok tenni? Lent leírtam mi a helyzet.
A kutyámat 3 napja elvittem állatorvoshoz mivel fehér habot hányt és mondta hogy nagyvalószinüséggel mandulagyulladás.Kapott injekciókat és most antibiotikumot kell adnom naponta egyszer.Tegyük hozzá hogy nagyon öreg (13éves) már, de senki nem akarja elveszíteni a kutyáját.
Még mindig szokott habot hányni de már néha slejmet is :-S Van hogy eszik de ez a slejm jön ki és nem a kaja, de van hogy néha a kaja is.
Vizet nagyon sokat iszik...csak hát egész nap kedvtelen és csak fekszik.
Ha nem javul amúgy is visszük vissza szerdán, de addig valaki hogy mi lenne jó neki ami kaja?
Mi 2 hetet estünk át ugyanezen, illetve még vagy 10-15 kutya, valami járvány lehet a kutyák között most, ez a torok fájos, gyulladásos, kennel köhögéses valami.
Azért hány, mert fáj a torka. Próbálj meg neki pépes kaját adni, ne száraz tápot, mert azt ugye rágni kell, meg iritálhatja a torkát is. Vagy valami finicsi kis konzervet rizzsel, joghurtot is adhatsz neki.
Méz az jót tesz a torkának és 99% ban imádják a kutyák, de csak mértékkel adj neki, meg én a lándzsás utifűről hallotam még jókat, h egyből jobban lesz a kutya torka tőle, ezt humán patikába köptetőként lehet kapni, baja nem lesz tőle a kutyának az tuti, mivel csupa gyógynővény. És vegyél neki immun erősítő cseppeket is, azok is segítenek a gyógyulásban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!