Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mikor szokja meg az éjszakát...

Mikor szokja meg az éjszakát a kutya?

Figyelt kérdés

7 hós (tacskó keverék) kutyát kaptunk.

nappal nagyon jól viselkedik, éjszaka kaparja az ajtót, felugrál az ablakhoz, ugat.

Sajnos első 2 éjszaka amikor ezt csinálta beengedtük és a szobában aludt. Mikor lesz már nyugodt éjszakánk???

2013. jún. 7. 22:42
 1/7 anonim ***** válasza:

Hol van a helye? A háló közelében kellene és nyitott ajtóval aludni.

Sajnos azt elszúrtátok, hogy beengedtétek, mert így nehezebb lesz megtanítani neki, hogy nem szabad bejönni. Amikor észreveszitek, hogy bejött, azonnal szigorú hangon kiküldeni amíg rá nem jön.

2013. jún. 7. 22:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Nálam a kölyökkutyák megérkezésüktől kb 6-8 hónapig csak boxban alszanak, pont azért h megtanulják a rendet h éjszaka alvás van. Én a ti esetetekben is ezt csinálnám.
2013. jún. 7. 22:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Este nagy séta, játék - a fáradt kutya jobban alszik. Nálunk bent alszanak a kutyák, és így nyugodtabbak is, mivel látják, hogy mi is alszunk.
2013. jún. 7. 22:50
 4/7 A kérdező kommentje:
Már próbáltam,hogy elkerítve aludjon,de reggelre 3 foga kiesett annyira ki akart szabadulni.
2013. jún. 7. 22:57
 5/7 anonim ***** válasza:
32%

És ezt hány hónaposan csináltátok vele? Mert ha nem 4 hónapos kora körül, akkor azért elég gyanus ez a 3 foga kiesik reggelre.... pfff

De hát Te kértél tanácsot, de természetesen nincs azzal baj ha nem fogadod meg a tanácsot ;o) Te nem tudsz aludni a kutyádtól, én a sajátomtól igen :o))

2013. jún. 7. 23:19
 6/7 anonim ***** válasza:
először döntsétek el, hol aludjon a kutya. Utána pedig tartsátok magatokat a döntésetekhez, és ne engedjétek, hogy a kutya az orrotoknál fogva vezessen benneteket. Megunja a kaparászást, ha látja, hogy nincs értelme. De azt hozzáteszem, hogy én is a közeletekben való alvást javaslom, a kutyának és nektek is jobb szerintem.
2013. jún. 8. 00:50
 7/7 A kérdező kommentje:

7 hónapos a kutya..

most van a harmadik éjszakája kint. ma már egyáltalán nem kapart,meg nem nyüszít, csak szegény olyan mintha nem merne aludni. Bármikor kinézek az ablakból, fekszik a helyén és nézelődik.

2013. jún. 8. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!