1/9 anonim válasza:
Ez nem tricolor inkább a vörös és fekete egyvelege. De a kutya eredményein is láthatod hogy nem igazán tetszik a bíráknak.
2/9 anonim válasza:
elvileg "Black white", gyakorlatilag nagyon érdekes színe van... szépen kivörösödött
3/9 anonim válasza:
Á, csak követi a divatot: ombre! :DD
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Nekem meg tetszik ez aszin, érdekes az biztos. A biróknak, hogy tetszik vagy sem leszarom.:D Nem az eredményeitől lesz egy kutya szép vagy kevésbé szép... Főleg a mai világban....
2013. jún. 8. 23:55
5/9 anonim válasza:
azért, a mai világban sok a laikus :)
7/9 A kérdező kommentje:
Nem azt mondta, hogy ez a kutya extra szép, én csak a SZINÉT mondtam, hogy tetszik meg érdekes. De a véleményem még mindig tartom, hogy nekem nem attól lesz egy kutya szép, mert mit tudom én hány champion cime van, mert azért a kiállitásokon is van elég sok érdekes dolog és nem épp mindig a legszebb kutya nyer, aki erre azt mondja, hogy nem igaz, az hazudik..:)
2013. jún. 10. 20:07
8/9 A kérdező kommentje:
Aztán ez miatt nyugodtan lehet laikusnak tartani.:)
2013. jún. 10. 20:08
9/9 Akiteki válasza:
Ez nem trikolor. A fénykép csalóka. A feje tetején is sötétvörös, a testén pedig már elhalt a fedőszőr és megindult a vedlés azért világosabb. A vörös huskyk nagyon sokat változnak színben a vedlés állapotától függően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!