Tudtok ilyen tenyésztőt mondani?
Sziasztok. Yorki kutyát szeretnék vele már jópár éve. Most úgy néz ki,hogy nyáron időm és pénzem is engedni fogja,hogy vegyek egy kiskutyát:)
Nézegettem a kiskutya.hu,expressz,aprod (tudom utóbbit ne nagyon nézegessem) de nem találom az igazit. Ezért arra lennék kíváncsi,hogy tudnátok-e megbízható,jó yorki tenyésztőt ajánlani akivel felvehetném a kapcsolatot?
Rászánom a pénzt,bár a legjobb ha ilyen 60-80ezerért tudnék venni,de ha kell akkor gyűjtök még.
Ha számít akkor kan kutyust szeretnék. Csongrád megyében lakok, utazás nem akadály,bár Győrbe és távolabbi helyekre már kissé macerásabb lenne,de megoldható.
Júniusban még lesz pár vizsgám (16 éves vagyok),így június végén,július elején tudnám elhozni és onnantól csak vele tudnék foglalkozni.
Bocsánat az elírt szavakért,csak a telefonról írtam:)
A másik kérdés,hogy régebben nézegettem és több yorki volt eladó csonkolt farokkal,ma már nem szokták csonkolnia farkukat?
Köszönöm,de nem az árára vagyok kíváncsi,hanem,hogy tudnátok-e megbízható tenyésztőket ajánlani akiknél érdeklődhetek?!:)
Olvastam,hogy van olyan tenyésztő aki garanciát vállal és szerződést is ír alá, ilyen tenyésztőt keresek.
Az of New Dealt ismerem,vagyis hát nézegettem már a honlapját meg véleményeket..
A másikat pedig megnézem. Köszönöm szépen.
Első vagyok, of new deal tényleg jó nevű tenyésztő, azt én is jó szívvel ajánlom.
De én a helyedben elmennék egy kiállításra, és akkor össze tudod hasonlítani az egyes tenyésztők kutyáit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!