A Szőlő milyen kutyanévnek?
Figyelt kérdés
Egy vizsla/tacskószerű keveréknek.2013. jún. 5. 23:00
11/18 anonim válasza:
nővéremé Szeder, volt tanáromé Barack és mi is ismerünk egy Áfonya nevű westie-t, egy Alma nevű vizslát. Szerintem semmi baj vele:)
12/18 anonim válasza:
Véééééégre nem egy Lina, Mona, Suzy, Lisa, Jackie, Rocky vagy Molly... Esküszöm, ezeknél a Morzsa is kevésbé közhelyes.
Végre egy fantáziadús név. Nekem tetszik. Ismertem mudit, aki Furmint volt, és komondort, aki Aszú. Meg egy mopszot, aki Tök....
Innentől kezdve a Szőlő simán belefér, sőt.
13/18 anonim válasza:
Teljesen jó név, én egy Bodza nevű szuka német juhászt ismertem, illett rá a név.
14/18 anonim válasza:
Én ismerősöm rotija Negró volt :)
Ismerek egy Mózes nevű pulit is :D :D
Aztán ott van még Füge, a boxer és csoki (ő egy másik puli)
Nekem ha majd megtehetem két vizslám lesz, Málna és Menta :)
17/18 anonim válasza:
Szerintem nagyon ötletes név! Nekem kimondottan tetszik! A mienk Merlot :) (Egy szőlőfajta) :)
18/18 anonim válasza:
Ez aranyos :) Az én első kutyám Pamacs volt, a második Lisa, aki meg most jön, Leia :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!