Nagyon félek! Párzásuk után valami történt könyörgöm segítség!?
nem lesz baja..
nekem szuka kutyáim vannak,bár ivaros mind2 és akárhányszor kaptam ajánlatot,hogy tudnak hozni mellé egy szép kant,azt mondtam ,ivartalanítva vannak(ugye szukánál nem látja az illető azt,hogy hazudok :D)meg mondtam,hogy tele van a menhely kutyával,nem szeretnék amúgy sem almot lehozni!
ezt mind akkor 17 évesen mondtam az embereknek,a szüleid 30-40x évesen nem mernek olyat mondani,hogy nem akarjátok pároztatni a kutyátokat..
Annak a gazdája is egy szuka ha ennyire erőlteti a sexet a nőstény kutyájára.
Nekem csak az a fura hogy ti úgy engeditek tutyimutyiként ezt a dolgot hogy lövés sincs róla.
Szülők mit tudnak erről? Pénzt mennyit kaptok érte?
Aggódsz érte, de nem mész ki hozzá, na ez is röhej.
Kutyának semmi baja sem lett, volt egy jó pásztor órája, ez gonosz tudom, de szerintem ha ennyire para vagy, rád is rád férne :D
tegnap 21:57
Tanulni sosincs késő :-D
Legközelebb megmondom, nem fog érdekelni... Köszi szépen :)
#16: Te nagyon hülye vagy! :\ Az én hibám hogy nem tudtam hogyan zajlanak adolgok, de az a nyomorék mért nem tudott alaposan utána nézni ha már kölyköket akar?? Jó tett helyében jót várj... Az meg hogy nem mentem ki azért volt mert az ájulás határán voltam az ijedtségtől, így rögtön szóltam a testvéremnek és anyukámnak.. Tehát eszembe se jutott cserben hagynia akutyámat, sőt, a szuka gazdájai s ott volt, bár őszintén szólva ez akkor nem érdekelt.
Kölyköket akar? Menjen el akármelyik menhelyre, százával kap kölyköket.
MINEK SZAPORÍT?! Nincs még elég felesleges alom? Aztán meg majd jól agyoncsapja vagy vízbe fojtja azokat, akiket nem visznek el ingyen, ugye?
Így kell ezt, gyilkolásszunk csak azért, mert valamelyik buta riba*c szülőgépnek használja a kutyáját, a társát. És járuljunk hozzá a gyilkolászáshoz pároztatással. Gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!